Am cumparat un voucher de pe net la pensiunea Floarea (Vila Ortensia) si am fost in perioada 28.04.2012 - 30.04.2012. O sa va spun lucrurile pro si contra din punctul nostru de vedere si apoi ramane sa va hotarati voi daca va place sau nu. Am fost 3 cupluri, unul fara copii si 2 cupluri cu cate un copil de 5 ani (pretul camerei a ramas acelasi iar pentru copii nu s-a platit taxa suplimentara).
LUCRURI PRO:
- Vila Ortensia a avut 5 camere dar 2 din ele nu au fost inchiriate pe perioada cat am stat noi asa ca toata vila a fost a noastra.
- am ajuns la vila in jur de ora 12:00 si ne-au dat camerele imediat;
- personalul foarte zambitor si de fiercare data saritor la nevoile clientului;
- ne-au lasat sa ne distram in voie la terasa de afara cu muzica data la maxim, ba chiar ne-au spus ca daca vine politia o sa discute cu ei important este ca noi sa ne distram si sa ne simtim bine;
- in vouchere am avut inclusa piscina si jacuzzi, amandoua fiind super, in jacuzzi apa era calda pentru relaxare iar in piscina apa avea 31 grade ceea ce a fost mai mult decat ok;
- camerele le-am predat la ora 14:00 cu toate ca iesirea se facea la ora 12:00 iar cei de la receptie nu au fost deranjati, ba chiar ne-au spus la revedere foarte zambitori si draguti.
LUCRURI CONTRA:
- cand am intrat in camera mirosea puternic canalizarea de la baie (precizez ca asta s-a intamplat doar intr-o singura camera, camera numarul 4) dar am deschis geamul si mirosul nu s-a mai simtit deloc in zilele urmatoare;
- am avut mic dejun inclus dar a fost extrem de sarac (2 crenwursti de pui, o feliuta de branza prin care se vedea lumina :)) si o jumatate de rosie);
- nu am avut ce vizita in zona iar peisajul de munte lipseste cu desavarsire;
- restaurantul si piscina sunt cam la 10 minute de mers pe jos de la vila;
- intr-o seara am cerut o pereche de table si 2 palete de tenis dar ne-au cerut 5 ron pe ora pentru fiecare;
- covoarele din camera aveau foarte multa mizerie pe ele, probabil nu mai fusesera maturate de mult;
- in holul vilei nu exista o matura pentru a lasa vila curata atunci cand pleci (asa cum este normal).
Cam asta este parerea mea despre Pensiunea Floarea, vila Ortensia. sper sa va ajute sa va faceti o parere.
In cazul in care veti merge, sa stiti ca piscina face toti banii!!!
Trimis de oana.maria85 in 30.04.12 23:38:13
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BREAZA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (oana.maria85); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.17591600 N, 25.67124700 E - neconfirmate încă
La "lucruri pro" ai scris si ca muzica a fost la maximum, ba chiar ati fost incurajati cu "tratam noi cu politia, daca e cazul! ". Vila asta e in pustiu? Nu deranjeaza pe nimeni decibelii?
@Eugenia55: Eu am considerat asta ca si Lucru Pro pentru ca ne-am simtit bine. Vila nu este in pustiu doar ca nimeni nu a fost deranjat de galagie sau cel putin nimeni nu s-a sesizat.
- Jun.2014 Dezamăgitor — scris în 11.06.14 de Kamika din BUCURESTI - nu recomandă
- Nov.2013 Cea mai urata experienta — scris în 04.12.13 de marymary din GALATI - nu recomandă
- Feb.2013 Stiu doar ca a fost prima si ultima oara — scris în 10.02.13 de lilus din DAMBOVITA - nu recomandă
- Dec.2007 Sejur cu Revelion la Floarea — scris în 30.12.09 de Mate din PLOIESTI - RECOMANDĂ