Am ales pensiunea de curiozitate recunosc. Mi se parea interesanta ideea de a face camere cu specific pe tari.
Interesant, ideea buna dar realizarea intr-adevar cam "pe genunchi" (un pic kitch)
Nu pot reprosa nimic la capitolul incalzire, curatenie amabilitate la rezervare, promptitudine.
Foarte bun intreprinzator doamna de la curatenie care pentru o mica atentie (sugerata in sensul constatarii filozofice "romanii sunt foarte zgarciti" - nu ti-ar lasa niciodata 5 bani ciubuc) iti face un mic tur de prezentare a camerelor si asa te poti lamuri cam ce au vrut oamenii sa faca.
Una peste alta recomand macar pentru curiozitate dar si pentru curatenie, confort si acces facil indiferent de unde vii: Bucuresti, Targu Mures, etc si nu in ultimul rand pretul extrem de accesibil avand in vedere tarifele practicate in Brasov.
Trimis de lumval2002 in 22.02.14 09:20:45
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lumval2002); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.68829810 N, 25.61947080 E - CONFIRMATE
- Sep.2016 Funpark - de evitat — scris în 04.09.16 de blucat din TIMISOARA - nu recomandă
- Aug.2014 Un loc dezgustator — scris în 11.08.14 de ALINAGUL din BUCURESTI
- Feb.2013 FunPark Brasov o experienta ingrozitoare, umilitoare. — scris în 23.02.13 de cornelia_moov din BUCURESTI - nu recomandă