Dezamagire totala
Am vrut sa petrecem un week-end relaxant la munte si am fost complet dezamagiti!
Am avut rezervare pentru un apartament la Pensiunea Sara cu demipensiune! In afara apartamentului in sine, care arata destul de ok, restul mare dezamagire!
Mancarea... oribila! Berea, care trebuia sa fie din partea casei, dupa cum ni se spusese... odata ajunsi acolo... surpriza: nu mai era din partea casei!!!
In oferta achizitionata de noi era inclusa si o petrecere de Halloween, care nici macar nu a existat!
Personalul s-a purtat de parca ne faceau o favoare ca suntem cazati acolo!
Pensiunea se lauda si cu o sala de jocuri... adica, practic, doar o masa de tenis, niste table si carti de joc... teoretic trebuia sa fie nintendo wii si multe altele!
Trimis de Roxxanne in 04.11.14 19:39:59
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Roxxanne); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.19918900 N, 22.01433700 E - CONFIRMATE
@Roxxanne: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat cu roşu sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului. După publicare, completările se pot aduce prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează... ", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.
===
Te-am ruga să (re) verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
Si cand ma gandesc ca si eu era cat pe ce sa vin in aceasi perioada la aceasi pensiune...
@Daniela33 - Cineva spunea intr-unul din rewiew-uri ca cei de la aceasta pensiune au atitudine de bijnitari... mare dreptate ii dau!
Ma bucur pentru tine ca nu ai ajuns sa vezi!
- Apr.2024 Sejur de vis la FranzdorfAlpin*** — scris în 09.05.24 de ux133905 din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2021 O vacanta absolut fabuloasa! — scris în 27.07.21 de AdriArt din REşIţA - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Oribil — scris în 20.07.19 de roxanadnae din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 O locatie excelenta, cu servire ireprosabila — scris în 26.06.18 de Ana Dona* din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Nu recomand!! — scris în 18.08.17 de Anihdc din TIMIşOARA - nu recomandă
- Jul.2017 Un colt de rai — scris în 12.08.17 de AuraAndrei din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2017 Dezamagitor — scris în 21.05.17 de Georgelacu din BUCUREşTI - nu recomandă