Conditii decente, reactie ulterioara de joasa speta
O sa incep prin a expune conditiile de cazare:
- pozitive: spatiu verde, gratar, foisor, hamac, leagan, pasari, sala de mese cu tv LCD, doritorilor le ofera si mic dejun contracost
- negative: chiuveta mica, miros de mucegai in baie, vesela veche si putina.
Ce conteaza cel mai mult este reactia ulterioara. Am fost sunat de D-l F. sa postez un review pe un site de pe care am facut rezervarea. La insistentele dansului am postat fix aceleasi impresii, rezultand o nota de 7.7 (decenta zic eu).
Apoi a urmat un raspuns scris pe care il redau mai jos, si unul telefonic. Intai cel scris:
”"La asa ceva nu ma asteptam nici daca imi spunea cineva ca maine mor. Cand a-ti solicitat, cu insistenta, rezervarea, nu a a-ti studiat pagina pe net, sa vedeti caamerele, bucataria etc.? De ce n-ati avut bunul simt sa-mi faceti aceste recomandari in timpul sederii? In 15 ani de cand am pensiunea, Dta, dle, esti primul si cred ultimul care mi-ai stricat ziua! Sa va dea dumnezeu dupa inima ce o aveti!!!"
De parca cele categorisite ca aspecte de imbunatatit ar fi putut fi imbunatatite peste noapte... dar asta nu e nimic. Am fost si sunat de D-l F., care folosind un limbaj superior a inceput sa-mi reproseze ca
”"Si voi la Bucuresti stati si mirositi mizeriile voastre"
sau
”"eu sunt profesor, si nu mi-a dat nimeni asa comentariu"
D-le "profesor", daca v-ati invatat elevii sa scrie in felul in care ati scris si dumneavoastra, mai bine raman sa "miros mizeriile" din Bucuresti. M-am saturat de superioritatea unor asa zisi "Ardeleni" care nu pot sa accepte o critica (de altfel constructiva). Ramane sa decideti fiecare in parte daca vreti sa "pedepsiti" o astfel de atitudine sau va multumiti sa tolerati astfel de iesiri. Pana la urma noi platim, si avem dreptul sa ne spunem parerea doar pt a ajuta si alti turisti sa cunoasca realitatea. Va place doar sa fiti laudat D-le F.?!? Ei bine, critica ajuta la progres, atunci cand este corecta si facuta cu bun simt, asa cum am facut-o eu. Cat despre
”"Sa va dea dumnezeu dupa inima ce o aveti!!!"
exact asta imi doresc si eu. Si va doresc si dumneavoastra! (si nu este ceva negativ, pt ca ati derapat din prea multa pasiune, dar am o veste pt dumneavoastra: nu este un concurs de cine are note mai bune pe un portal de turism, si conteaza sa va tratati cu respect toti turistii, inclusiv pe cei ce va critica).
Trimis de Dan V. in 10.08.15 19:52:44
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în RÂȘNOV. A mai fost în/la: multe locuri, inclusiv alta pensiune in Rasnov
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dan V.); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.59486750 N, 25.46800860 E - neconfirmate încă
- Mar.2023 O iesire cu prietenii MINUNATA ! — scris în 06.03.23 de ux128608 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Un sejur de succes — scris în 12.09.17 de Calator99 din IAşI - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Cazare vila Folea — scris în 02.04.17 de Ciprian888 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Alegere excelenta - multa ospitalitate — scris în 03.08.15 de gvaly din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 O alegere inspirată! — scris în 26.08.14 de sinzi din IAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 O pensiune care merita toti banii — scris în 26.08.13 de andmiha din MIZIL - RECOMANDĂ
- Aug.2013 O pensiune la care te simti binevenit — scris în 03.08.13 de puisorul din CLUJ - RECOMANDĂ