Am vrut sa ne cazam pe undeva in apropriere de poiana brasov si pt ca eram multi am cautat sa inchiriem o vila intreaga. Din fericire a fost o alegere f buna pensiunea Folea din Rasnov.
Vila e curata, curte mare, wi-fi, gazda amabila, iar mancarea absolut delicioasa. Deci se poate si la noi! Nea Folea nu stia ce sa ne mai dea, cu ce sa ne mai ajute, abia am scapat fara sa ne dea la pachet niste sandwichuri.
Pana in poiana sunt 9 km, iar preturile de la pensiune nici nu se compara cu cele din poiana bv.
Am platit pt cazare, mic dejun si cina 85 lei de persoana. Si nu puteai sa mananci cat iti dadea nea Folea :)))
Mi-a placut si o sa mai bifez pensiunea asta.
Trimis de Mikaela2009 in 23.02.12 13:47:34
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mikaela2009); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.59486750 N, 25.46800860 E - neconfirmate încă
@Mikaela2009
Nu am fost la pensiunea despre care vorbesti, dar ce spui despre nea Folea, amabilitate, mancare buna, m-au dus imediat cu gandul la un alt domn Folea despre care am am scris aici vezi impresii
Poate chiar sunt rude. De la domnul Folea am inteles ca sunt cabanieri din tata in fiu, au meseria in sange.
Oricum ma bucur cand aud despre astfel de oameni.
- Mar.2023 O iesire cu prietenii MINUNATA ! — scris în 06.03.23 de ux128608 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Un sejur de succes — scris în 12.09.17 de Calator99 din IAşI - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Cazare vila Folea — scris în 02.04.17 de Ciprian888 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Conditii decente, reactie ulterioara de joasa speta — scris în 10.08.15 de Dan V. din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2015 Alegere excelenta - multa ospitalitate — scris în 03.08.15 de gvaly din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 O alegere inspirată! — scris în 26.08.14 de sinzi din IAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 O pensiune care merita toti banii — scris în 26.08.13 de andmiha din MIZIL - RECOMANDĂ