Un loc perfect pentru relaxare
Pentru cei care doresc sa viziteze zona Bucovinei si doresc o alta locatie decit binecunoscutele Vatra Dornei sau Gura Humorului, doresc sa va atrag atentia despre o pensiune care merita mentionata, situata in Pojorita (mai exact iesirea spre Fundu Moldovei), cu gazde primitoare, camere curate si spatioase, mancare exceptionala un loc unde te simti ca acasa.
Amplasarea ei aproape de soseaua care urca pe Rarau o face o locatie de luat in seama daca doriti sa faceti o tura in Rarau-Giumalau.
Nota zece.
Trimis de ali68 in 27.07.14 19:22:27
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în POJORÂTA. A mai fost în/la: Bucovina
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ali68); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.52408810 N, 25.44473090 E - neconfirmate încă
asteptam detalii!
cam/zi = 100 lei cu DP??
nu prea inteleg pretul, rog reveniti cu precizari.
-poate ar fi util si cate un paragraf despre conditiile de cazare, despre masa, preturi si altele.
- Aug.2024 Hai in Bucovina! — scris în 12.08.24 de sorynneagu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2011 Craciun mirific — scris în 27.12.11 de adrian_stoica din BRAILA - RECOMANDĂ
- Sep.2011 O pensiune buna — scris în 05.09.11 de elena_iasi din IASI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Impresii din Pojorita — scris în 24.08.11 de Romeo2011 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2010 M-am simtit minunat — scris în 25.01.10 de helenita din ROMAN - RECOMANDĂ