Pensiunea Florentina - loc plin de caldura
Am fost acolo, la pensiune Florentina, am ales cu strangere de inima locul in care sa ne petrecem Revelionul, vazand cele doua impresii negative si acest site. Am luat un pachet de 6 nopti cazare si pensiune completa, incepand cu data de 29 decembrie. Cand am ajuns acolo ne-a intampinat dna Florentina cu fetele care asigura buna functionare a pensiunii in costume nationale cu placinte calde, vin fiert si tuica fiarta. In curte era atarnat un porc taiat special pentru soric, abia asteptam sa ne cazam, ca sa putem cobori sa mancam soric.
Ne-am cazat, noi am avut un apartament cu 3 camere impartit cu doua familii (4 persoane) iar restul prietenilor au avut camere matrimoniale. Aici va pot spune ca nu va sfatuiesc sa luati un apartament pe care sa-l impartiti cu doua familii, baia era doar la o singura camera, iar ca sa ajungi la ea deranjai pe ceilalti. In camerele matrimoniale se sta exceptional, noi nu am avut incotro si am acceptat asa pt ca nu mai exista alte locuri de cazare.
Camerele mari si luminoase, foarte curate, peste tot mirosea placut, mobilier de calitate, saltelele exceptionale, pilotele si pernele de vis. Singurul incovenient la apartamente, dulapurile nu aveau loc de umerase. Nu sunt carcotasa, dar cum aeam tinute de seara, erau musai sa fie atarnate. Cat am stat cazati acolo am oprit caldura, era foarte cald peste tot.
Am avut 6 zile de vis, cu mancare buna, spectacole in fiecare seara, colindatori, uratori. De revelion formatia a fost nemaipomenita, nu stiu daca au facut pauza mai mult de 10 minute, pana dimineata au cantat incontinuu. Mancarurile traditionale, foarte bine gatite, diversificate, vinul, tuica si apa a fost la discretie. Dna Florentina a avut grija sa ne surprinda in mod placut de fiecare data.
Vom reveni cu drag, ne-am simtit exceptional, gazdele primitoare si pline de bunavointa, de altfel ca tot personalul pensiunii. Va recomand cu caldura Pensiunea Florentina.
Trimis de Iulia Robu in 27.01.13 12:51:12
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VAMA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Iulia Robu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2015 O experienta nedorita! O pensiune de evitat! — scris în 04.09.15 de un om corect din SUCEAVA - nu recomandă
- Jul.2015 Frumusete & Ospitalitate — scris în 20.07.15 de AAS din BARLAD - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Vila florentina de revelion - recomandat — scris în 05.01.15 de Ionela2* din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Dec.2014 JENANT in stil Bucovinean — scris în 03.01.15 de blacklotus din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2012 Numarul 1 pentru noi in zona Vama — scris în 13.09.12 de roland_k din GERMANIA - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Weekend prelungit de vis — scris în 10.06.12 de roland_k din GERMANIA - RECOMANDĂ
- Jan.2012 Revelion de vis la Vila Florentina — scris în 04.01.12 de florea maricica* din GALAțI - RECOMANDĂ