Omul sfințește locul
Inca odată am avut ocazia sa verific aceasta " vorba" din popor.
Mergeam "pe aripile vântului "cutreierandu-mi țara pe care prea multi ani am neglijat-o... Am primit o informație absolut intamplator, cum ca in Bozovici - jud Caras-Severin ar exista o pensiune unică in zona si ca zona este de o rară frumusețe! Am luat notițe, m-am uitat pe site si am pornit intr-acolo, eu aflandu-ma in Timișoara la acel moment.
Minunata zona a Almajului se arăta exact ca in descrierea persoanei care mi-a recomandat-o, iar aceasta Pensiune" Floarea Almajului" a trezit in mine cele mai adanci ecouri ale copilariei mele cand mergeam la bunici...
O casa nouă care insa păstrează "vechiul" intr-o minunata îmbinare " traditie-modernitate ". Cuvintele imi sunt prea sarace...
Gazda este o persoană surprinzătoare... foarte instruita si traditionalista, deosebit de ospitaliera, practic o femeie minunata langa care nu știi cand trece timpul... si-ti dorești sal tii in loc!!
Totul este curat si miroase a natură, a tradiție si a naționalism. Da, gazda noastră este foarte mândră de strămoșii ei si in semn de dragoste si respect, le-a conservat memoria asa cum TOȚI ar trebui sa facem...
Brava ei! NOTA 10 CU FELICITĂRI pentru FLOAREA ALMAJULUI.
Trimis de tatianag in 18.12.18 12:55:24
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BOZOVICI [CS]. A mai fost în/la: Maramureș, Bucovina, Tara Motilor, Muntii Rodnei, Tara Barsei... Cheile Nerei, etc.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tatianag); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@tatianag: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 97&ridAnt=91526
@tatianag: Articolul meu despre această pensiune s-a numit aprox la fel: "Floarea Almăjului sau dovada vie că omul sfințește locul". Incredibil cum doi oameni care au văzut acest loc s-au gândit la el în același sens.
Numai că eu aș fi vrut să aflu mult mai multe despre cum mai stau lucrurile pe acolo, iar tu ai fost cam reținută. Când am fost noi încă se mai făceau amenajări exterioare dar probabil că s-au terminat. Mi-ar fi plăcut să văd niște poze, poate încarci totuși.
Bine ai venit printre noi și te mai așteptăm cu impresii din vacanțele tale.
- Aug.2019 O pensiune foarte frumoasa dar in care nu te simti in largul tau — scris în 28.08.19 de ciupic din BUZăU - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Floarea Almăjului sau dovada vie că omul sfințește locul — scris în 27.11.16 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ