Lipsa totala de profesionalism
Dezamagire totala, lipsa de profesionalism din partea personalului.
Pe tot parcursul sejurului nu s a facut curatenie in camere, nu s a ridicat gunoiul.
Pentru copil desi am platit a trebuit sa comandam mancare contra cost.
Caldura era intrerupta pe timpul zilei.
Usi care nu se inchideau, wc infundat, igrasie pe pereti.
Nu s a respectat programul din brosura.
Mancare de calitate ff scazuta.
Ne am dorit foarte mult sa ajungem in aceasta zona superba a tarii, din pacate am avut parte de o cazare cu sevicii incomplete.
Trimis de Raducanu Maria in 03.01.20 19:38:11
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GURA HUMORULUI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Raducanu Maria); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Raducanu Maria: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 51&ridAnt=98273
- Jul.2019 Un loc de vis! — scris în 08.07.19 de BiancaSt din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2019 [Drept la replică] Natura si liniste — scris în 10.06.19 de humorcolt* din GURA HUMORULUI [SV]
- Dec.2017 Lipsa de profesionalism — scris în 03.01.18 de plinius din BRăILA - nu recomandă
- Dec.2017 Mai este mult de lucru... — scris în 03.12.17 de Akaju din VASLUI - nu recomandă
- Dec.2016 Păcat de zona pitorească — scris în 25.12.17 de Cezar13 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2013 Pensiunea "Floare de colț" — scris în 29.11.13 de girl032 din IASI - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Peisaje minunate — scris în 11.07.10 de vîlcusivia* din CONSTANţA - RECOMANDĂ