Pensiunea "Floare de colț"
Dupa lungi cautari pe internet am gasit pensiunea "Floare de colt" care ne satisfacea toate dorintele. Am sunat la numarul lor de pe site, am facut rezervare pentru 2 camere, am fost anuntati de la inceput ca paturile sunt separate si nu duble, dar acest detaliu nu ne-a deranjat.
In satul "Manasatirea Humorului" nu am gasit imediat panouri care sa indice drumul spre pensiune, ci abia dupa ce am inaintat sperand ca este drumul corect. Drumul de la strada pana la pensiune ar putea fi greoi pe timp de iarna sau daca ploua, noi nu am intampinat probleme.
Ajunsi la pensiune ne-am minunat de linistea din jur, de verdeata care inconjura pensiunea si de poneii veniti in vizita de la o pensiune alaturata. Am fost cazati imediat, camerele erau f curate, baia destul de mare si curata, mobilierul ingrijit.
Pensiunea are o curte ff mare, mult spatiu verde si un foisor frumos amenajat. Am luat masa la restaurantul pensiunii, mancarea a fost gustoasa, personalul amabil, nimic de reprosat.
Relaxarea a fost maxima!
Trimis de girl032 in 29.11.13 12:02:07
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (girl032); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Dec.2019 Lipsa totala de profesionalism — scris în 03.01.20 de Raducanu Maria din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2019 Un loc de vis! — scris în 08.07.19 de BiancaSt din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2019 [Drept la replică] Natura si liniste — scris în 10.06.19 de humorcolt* din GURA HUMORULUI [SV]
- Dec.2017 Lipsa de profesionalism — scris în 03.01.18 de plinius din BRăILA - nu recomandă
- Dec.2017 Mai este mult de lucru... — scris în 03.12.17 de Akaju din VASLUI - nu recomandă
- Dec.2016 Păcat de zona pitorească — scris în 25.12.17 de Cezar13 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2009 Peisaje minunate — scris în 11.07.10 de vîlcusivia* din CONSTANţA - RECOMANDĂ