Pe soseaua principala din Sucevita, pe partea dreapta cum se merge catre Manastirea Putna, se gaseste Pensiunea Fagilor. O cladire cu specific montan, care are in fata o parcare pentru 8-10 autoturisme, o mica terasa unde poti servi micul dejun iar in interior, o sala de petreceri moderna.
De la intrarea in pensiune, te surprinde in mod placut mobilierul stil pe care il gasesti si la fiecare etaj, pe hol.
Camera tripla pe care am primit-o, la etajul 2, avea balcon cu vedere la strada si implicit la parcare.
Surpriza mare a venit din faptul ca prezentarea camerelor pe site-ul pensiunii nu a avut nicio legatura cu camera pe care am primit-o, din mai multe considerente: insecte moarte pe jos (muste), mobilier partial deteriorat, usa de la baie nu se deschidea complet datorita amplasarii patului, presiune mica la apa, baia relativ curata, prosoape care probabil au fost albe.
Cireasa de pe tort a fost cand am iesit in balcon si am gasit o pereche de pantofi sport murdari (nu stim cui apartineau).
Acuz indolenta administratorului pensiunii si personalul care se ocupa cu curatenia, care a dat dovada de nesimtire crasa. Am observat ca proprietarul investeste in continuare.
Micul dejun a costat 3 EUR/ persoana si a fost suficient, chiar am primit cate o cafea din partea casei.
As vrea sa cred ca am primit cea mai proasta camera din pensiune si ca fotografiile postate pe site-ul oficial corespund cu realitatea.
Trimis de robbyy in 04.08.14 20:07:42
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (robbyy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.78518800 N, 25.74534700 E - neconfirmate încă