am fost a nu stiu cata oara in acest loc minunat, o sa descriu punctual:
-camere mari, spatioase, aranjate cu gust si curate, cu baie proprie;
-bai mari, curate, cu cabina de dus la camere duble si cada la mansarda, unde sunt camere foarte mari cu cate 2 paturi duble;
-camerele sunt la etaj, insa scara este nu foarte abrupta, mochetata, fara probleme usor de coborat si de urcat chiar si de copiii mai mititei;
-living la parter foarte spatios, pot lejer 3 familii sa stea la vorbamasajoc de rummy, etc fara sa se deranjeze unii pe altii; daca e grup, se poate dansa, au in hol o minicombina si niste boxe si este si un mic loc de dans;
-tot la parter e o baie de serviciu si o bucatarie complet utilata; de fiecare data cand am fost noi, era toata vila ocupata si totusi fiecare a avut farfurii si oale si tacamuri sa gateascamanancebea fara nici o problema; bucataria are mobilier spatios si bine compartimentat si o combina frigorifica destul de mare, cuptor de microunde, aragaz cu cuptor;
-din bucatarie iesi pe o terasa unde se poate servi masa, sunt 2 mese mari cu bancute; mai e o terasa unde se face gratarul si una pe iarba;
-exista un ansamblu de joaca pt copii, nisip, spatiu verde plus muntele fix in spate cu padure, noi mereu urcam pe acolo direct din gradina cu copiii sa faca miscare; in fata vilei e un teren liber cu verdeata, ca o livada; in acest we era o vacuta cu talanca priponita la pascut, foarte haioasa, copiii o indopau cu coji de pepene;
-gazdele, o familie de preoti, cu foarte mult bun simt, nu pot descrie in cuvinte cat de amabili si draguti sunt acesti oameni; copiii s-au jucat, au tipat, s-au alergat, am dat drumul la muzica, ei nu au zis nimic, nici ca le calca iarba, nici ca ii dor urechile, nici ca le strica toboganul sau ca imprastie nisipul, cum am mai auzit la alte cazari;
-o sa atasez si poze, ele spun totul
Trimis de davidana in 02.09.12 22:47:28
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (davidana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.56220800 N, 25.88689700 E - neconfirmate încă
Am setat in program coordonatele GPS ale acestei destinatii, rezultand urmatoarea pozitionare pe harta click aici. Ne poti spune daca-i ok?
Multumesc.
da, cred ca e ok pozitionarea, nu cunosc celelalte pensiuni din zona; de la sensul giratoriu din centrul statiunii, fac dreapta pe drumul care duce spre satul Manastirea Humorului si pe la jumatatea distantei, pe partea dreapta, chiar la strada, este acesta pensiune. Are o firma obisnuita, trebuie sa mergi incet sa o vezi caci nu e foarte spectaculoasa; o data ajunsi acolo o recunosti din poze; familia se numeste Loghin.