Drept la replică
Înțelegem perfect nemulțumirea d-nei doar că întâmplarea a făcut ca rezervarea dânsei să fie intr-o perioadă foarte aglomerată și s-a produs o suprapunere.
I-am explicat d-nei situația dar a refuzat alternativa care i s-a oferit și a cerut avansul înapoi.
Aici nu înțeleg nemultumirea... dacă pensiunea era retrasă și nu era ’cine știe ce’ și nu oferea mare lucru, atunci trebuia să să fie mulțumită că i s a returnat avansul iar comentariile negative nu-și aveau rostul... dar se pare că nemulțumirea a venit din faptul că pensiunea era peste așteptările dânsei și din dorința de a se caza la noi neapărat... dar la lux unde a făcut rezervare ci nu la standard ca și alternativă oferită. De aici și frustrarea d-nei.
De ce să faci un bine dacă așa de ușor poți să faci un rău
- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de Filon160675 in 01.01.26 10:20:28
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Filon160675); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.57947400 N, 25.39355100 E - neconfirmate încă
@Filon160675: Care mai e rostul acestui drept la replică după mai mult de 6 ani de la articolul referitor la nerespectarea rezervării? Sau e ceva ce îm scapă mie?
Chiar nu ințeleg. Sunt de acord cu dreptul proprietarului de a-și spune punctul de vedere, dar la așa mare distanță mi se pare deplasat.
Și din răspunsul dat m-am convins că turiștii respectivi aveau dreptate. Au dat avans pentru o camera " de lux", asta își doreau să primeasca!
Deci nu cred că au vrut să vă facă rău, au spus doar situația concretă, pe care constat că nu o negați.
@adrianaglogo: Nu, nu replica noastră după 6 ani nu-și mai are rostul ci faptul că după 6 ani această postare încă rulează deși de 1 an încerc să vă explic că această postare nu ne ajută. Ok am înțeles s-a întâmplat o eroare, am acceptat postarea timp de atâția ani... în regulă dar cum v-am scris și în mail-urile la care nu a-ți răspuns, până și cazierele se șterg după 3 ani. Daca în acești ani postările de genul continuau atunci înțelegeam situația dar din contra am văzut că avem chiar un comentariu pozitiv ulterior celui de care se vorbește. Deci nu replica noastră după 6 ani nu-și mai are rostul... este dreptul și datoria mea să-mi apar interesele și se pare că a fost singura variantă la care a-ți răspuns.
NB Filon160675 este (sau a fost) reprezentant al unității
- Aug.2023 O excursie relaxanta... — scris în 14.08.23 de ValentinR din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Dezamăgitor — scris în 30.08.19 de bgdn din BUCUREşTI

Rog așteptați...