Dracula nu e vampir... e super-gazda
Dupa ce am petrecut un sfarsit de an minunat in 2014 (vezi impresii), ne-am hotarat ca si sfarsitul anului 2015 sa ne prinda tot la Pensiunea Dracula. Am fost un grup de 18 persoane (din care 7 copii minori), si am ramas placut surprinsi de modificarile facute la aceasta pensiune.
Am descoperit cu placere piscina acoperita si incalzita, sala de jocuri, sala de fitnes, locul special amenajat pe malul raului pentru focul de tabara - toate aceste lucruri erau in constructie anul trecut.
Gazdele si personalul pensiunii au fost deosebit de amabili, si au facut tot posibilul sa ne faca sa ne simtim ca acasa, chiar ne-am simtit ca acasa si vreau sa multumesc proprietarilor pe aceasta cale. In camera, foarte curat, foarte cald – a trebuit sa inchidem caloriferul pentru ca era prea cald – desi afara au fost si -17 grade, zilnic ti se ridica gunoiul din camera si erai intrebat daca doresti sa ti se faca curat.
Am optat pentru varianta de 4 nopti cazare cu pensiune completa, toate mesele au fost bufet suedez, foarte buna mancarea, pentru toate gusturile si foarte multa, chiar prea multa. Mesele festive din noaptea de Revelion si Carnavalul de pe 1 ianuarie au avut incluse si bauturile in regim open bar – din nou mancare pe toate gusturile si foarte bine gatita – felicitari bucatarului, muzica live in serile cu masa festiva, de calitate, cantaretul respectiv fiind absolvent de conservator.
In concluzie, totul a fost la superlativ, cu siguranta vom petrece si urmatorul revelion tot aici.
Trimis de gabriel3108 in 04.01.16 15:55:21
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabriel3108); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@gabriel3108 - Va multumim foarte mult pentru aprecieri si va mai asteptam cu mare placere
- Oct.2017 Pensiunea Dracula, Capatâneni Arges — 4 margarete — scris în 27.07.18 de Yolanda din PITESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2016 Superb — scris în 16.01.17 de ics9 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2016 Al treilea an de vis — scris în 05.01.17 de gabriel3108 din BUCURESTI - RECOMANDĂ