Foarte multumiți de pensiunea Dorali
Nu știu ce pretenții au unii, dar noi acum sunt la pensiunea Dorali.
am fost foarte bine primiți, gazda foarte draguta și sociabilă, camerele foarte curate și Bucătăria utilată complect.
noi suntem foarte multumiți de aceasta locație care este aproape de toate obiectivele turistice.
o recomand cu drag, vom reveni cu siguranța la aceasta pensiune...
nu pot sa înțeleg de ce unele persoane au lăsat așa comentarii urate și neadevărate, ce pot sa spun este ca puteți venii cu încredere ca nu va va părea rău.
multumim doamna Dorali
Trimis de Maria Iakob in 03.01.18 15:55:56
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOIECIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Maria Iakob); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.49907500 N, 25.33046000 E - neconfirmate încă
@Maria Iakob: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Din câte ne dăm seama, sunteţi încă "acolo" (în zonă). Deşi AmFostAcolo nu recomandă impresii trimise în timpul (mini)sejurului (câteodată cu proprietarul "suflându-ţi în ceafă""), nu respingem apriori asemenea cazuri.
Totuşi, pentru că saitul nostru se numeşte AmFostAcolo.ro, păstrăm deocamdată articolul în "stand-by", urmând ca la finalul sejurului să completaţi impresiile și notele finale, "decantate" prin eventuala experiență suplimentară.
Până atunci, mai aveţi timp să adăugaţi impresii, detalii, alte informaţii utile sau să "rafinaţi" notele acordate (folosiţi linkul EDIT IMPRESII), să încarcaţi eventuale poze etc.
IMPORTANT: Rugăm să ne anunţaţi (printr-un ecou scris aici, în rubrica de faţă) când consideraţi că aţi ajuns la "varianta finală" = că putem publica articolul.
@Maria Iakob: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Deși autoarea a citit solicitările noastre și nu a binevoit să răspundă în vreun fel, noi știm că s-a întors acasă, ceea ce ne asigură că este o persoană reală, turist; publicăm astfel recomandările așa cum sunt în acest moment
- Feb.2019 Recomand doar pt inchiriere integrala — scris în 05.02.19 de ciupic din BUZăU - nu recomandă
- Oct.2016 Drept la replică — scris în 01.10.16 de Pensiunea Dorali din MOIECIU DE JOS [BV]
- Aug.2016 Un mare NU! In special familiilor cu copii... — scris în 16.08.16 de Larisa2016 din SLOBOZIA (IL)
- Aug.2016 Nu Dorali!! — scris în 15.08.16 de bebic07 din SLOBOZIA - nu recomandă
- Jan.2015 Perfect din toate punctele de vedere — scris în 18.01.15 de hrisu din CONSTANțA - RECOMANDĂ
- Oct.2014 NU Dorali! — scris în 28.12.14 de muchitamic din TG.SECUIESC - nu recomandă
- Aug.2013 Pensiune draguta, locatia lasa de dorit — scris în 02.09.13 de adynutza26 din BUCUREșTI - nu recomandă