Drept la replică
Buna ziua, imaginile vorbesc de la sine si nu as fi dat replica dar mi se pare nedrept, mai ales impresiile celor 2 din acelasi grup de 3 camere.
- focul s-a facut desi era 15 august, cu tot respectul nimeni nu s-a razbunat, trebuia doar sa se inchida caloriferele
- cazarea s-a achitat in momentul plecarii deci nimeni nu a fost tinut cu forta
- casa este din lemn fiind zona de munte
- mobilierul din pal nu are cum sa fie vechi, am dat drumul in 2009.
- bucataria este utilata pt mic dejun, gratar dar s-a facut ceaun cu lemne la discretie de la noi, la fel si apa calda, gaz, curent, detergent (la bucatarie) pentru care nu s-au perceput costuri suplimentare
- locul de joaca nu este “doar un topogan din lemn” dupa cum se si vede
- “panta” este atractia maxima, pe timp de iarna fiind derdelus iar vara se dau cu masinutele
- jucariile erau ale copiilor mei
Imi pare rau ca de obicei scriu recenzii cei care au ceva negativ de spus dar si acestea sunt constructive deoarece incercam sa remediem problemele si sa imbunatatim serviciile iar clientii sa plece multumiti si sa revina cu placere.
Cu stima Doralina S.
Trimis de Pensiunea Dorali in 01.10.16 17:20:21
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOIECIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Pensiunea Dorali); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.49907500 N, 25.33046000 E - neconfirmate încă
- Feb.2019 Recomand doar pt inchiriere integrala — scris în 05.02.19 de ciupic din BUZăU - nu recomandă
- Jan.2018 Foarte multumiți de pensiunea Dorali — scris în 03.01.18 de Maria Iakob din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Un mare NU! In special familiilor cu copii... — scris în 16.08.16 de Larisa2016 din SLOBOZIA (IL)
- Aug.2016 Nu Dorali!! — scris în 15.08.16 de bebic07 din SLOBOZIA - nu recomandă
- Jan.2015 Perfect din toate punctele de vedere — scris în 18.01.15 de hrisu din CONSTANțA - RECOMANDĂ
- Oct.2014 NU Dorali! — scris în 28.12.14 de muchitamic din TG.SECUIESC - nu recomandă
- Aug.2013 Pensiune draguta, locatia lasa de dorit — scris în 02.09.13 de adynutza26 din BUCUREșTI - nu recomandă