O pensiune noua si frumoasa
Fiind in tranzit in zona barajul Vidraru-Capataneni ne-am hotarat sa ne cazam pt. o noapte la o pensiune; dupa cateva experiente neplacute in privinta tarifelor/serviciilor, am ajuns in loc. Capataneni unde ne-am cazat la Pensiunea Dor de Munte unde am gasit o familie de oameni tineri, amabili si cu mult bun simt.
Camera de dimensiuni rezonabile, cu grup sanitar propriu si balcon a fost curata (nota9/10) si amenajata cu bun gust, iar pe etaj exista o bucatarie utilata.
Afara exista loc de parcare, gratar si terasa (pe care noi nu le-am folosit) si doi caini draguti si afectuosi.
Este situata la cca 150m de drumul principal DN 7C asa incat noaptea este liniste, iar dimineata se aude ciripitul pasarelelor.
Regret ca acumulatorii aparatului foto m-au lasat in pana asa incat am reusit sa fotografiez doar cateva imagini din interior si de pe balcon.
Trimis de felix2011 in 25.09.11 22:02:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TRANSFĂGĂRAȘAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (felix2011); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2008 Am ramas cu impresii placute — scris în 18.02.13 de alb1573 din CONSTANţA - RECOMANDĂ