Un loc cald, primitor
Anul acesta in iulie am revenit pentru a treia oara la Pensiunea Dor de Moeciu. Este o pensiune cocheta, cu camere curate si primitoare, fiecare cu balconul ei. La parter se afla sala de mese unde am mancat la fel de bine ca la mama acasa mancaruri delicioase, majoritatea alimentelor fiind din gospodaria proprie.
Gazdele sunt calde, primitoare, amabile, atmosfera fiind mai de graba una familiala.
Trimis de kissy_ambra in 10.07.09 15:26:04
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (kissy_ambra); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.43262700 N, 25.32711200 E - neconfirmate încă
E posibil sa tezesti suspiciuni, [mai ales] din cauza pozelor diin anotimpuri diferite, kissy. Marturisesc ca si eu am simtit imboldul sa verific daca nu cumva sunt "impresii" postate chiar de proprietari - acum mai mult ca in alte dati, pentru ca INTOTDEAUNA O FAC cand se posteaza impresii de la pensiuni/hoteluri din Ro.
Din verificari rezulta ca aceste eventuale suspiciuni NU sunt intemeiate, sunt impresii 100% genuine.
- Jul.2019 Pensiune frumoasa, dezamagiti de atitudinea administratoarei — scris în 17.10.19 de mihaelageorg din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Un weekend de vis — scris în 09.08.15 de carmeniulia din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 O pensiune la care merita sa te intorci — scris în 07.08.15 de emiliaraluca din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Mizerie cu pretentii de lux — scris în 26.07.15 de GEOVELO din CăLăRAşI - nu recomandă
- Aug.2014 O mare pacaleala — scris în 12.08.14 de Fulger din TARGOVISTE - nu recomandă
- Dec.2010 Gazde extrem de primitoare. — scris în 17.04.11 de Mircea.B din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Foarte frumos — scris în 16.08.10 de villie71 din PLOIESTI - RECOMANDĂ