Relaxare, mancare delicioasa si o crama pe masura
Am fost 5 familii cu 4 copii de la 2-14 ani. Gazdele, Denisa si Razvan, s-au ocupat de transportul nostru si ne-au organizat tot programul (vizita in rezervatie, Sulina, degustare de vinuri). Nu ne-am plictisit.
Spatiul de cazare cuprinde 10 camere in care pot dormi 4 persoane sau mai poti pune un patut pentru copiii mici. Camerele sunt interesante deoarece au etaj. Este un loc care permite intimitatea tinand cont de numarul redus de oaspeti pe care il poate primi.
Piscina este un punct de atractie important in jurul careia sunt sezlonguri umbrite de stuf. Totul este orginal si de bun gust.
Mancarea este delicioasa in special ciorbele si deserturile (facute in casa).
Nu am cuvinte sa descriu frumusetea deltei. Pentru amatori se poate merge la pescuit insa noi ne-am dus doar sa vedem pasarile.
Sulina este interesanta. Sunt cateva monumente de pe vremea cand acest oras era un port important. Este impresionant sa vezi cate culturi conventuiau pasnic acolo. Farul este un obiectiv de vizitat.
Seara de degustare a fost deosebita noi nemaiavand ocazia sa facem o degustare cu un profesionist. Am aflat lucruri interesante si am gustat vinuri deosebite din Crama Oprisor si Domeniul Coroanei, in special vinuri rosii vinificate in alb sau Tamaioasa sec!
In concluzie ne-am simtit foarte bine si cu siguranta vom reveni.
Trimis de adiradu in 20.05.15 13:41:50
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CRIȘAN. A mai fost în/la: Gura Portitei, Cazane, Sibiu, Suceava, Maramures
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adiradu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.17387100 N, 29.40031800 E - neconfirmate încă
@adiradu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Sep.2012 A fost extraordinar — scris în 12.08.13 de bobby2000 din BUCURESTI - RECOMANDĂ