EXCELENT
O expriență de vis de Crăciun
Casa cu Doi Brazi din Moieciu de Sus: O experiență de vis de Crăciun!
Am petrecut perioada 23-27 decembrie 2024 la Casa cu Doi Brazi cu un grup numeros de 19 adulți și doi copii, și pot spune cu toată convingerea că a fost cea mai frumoasă vacanță de Crăciun din viața noastră! De la început până la sfârșit, totul a fost absolut impecabil.
Gazdele, de o ospitalitate fără egal, ne-au întâmpinat cu o căldură și o grijă care ne-au cucerit instantaneu. Profesionalismul lor, combinat cu o naturalețe fermecătoare, a transformat șederea noastră într-o experiență memorabilă. Este evident că pun suflet în tot ceea ce fac, iar pasiunea lor pentru ospitalitate se simte în fiecare detaliu.
Mâncarea a fost delicioasă! Abundentă, gustoasă și variată, a satisfăcut chiar și cele mai pretențioase gusturi. De la micul dejun copios până la cinele festive, fiecare masă a fost o adevărată sărbătoare pentru papilele gustative. Generozitatea gazdelor a fost copleșitoare, iar atenția la detalii, remarcabilă.
Curățenia, atmosfera caldă și primitoare și locația superbă au contribuit la crearea unei atmosfere magice de Crăciun. Recomandăm cu încredere Casa cu Doi Brazi tuturor celor care își doresc o vacanță de neuitat într-un cadru feeric, cu gazde excepționale și o experiență culinară de top. Este, fără îndoială, o pensiune deosebită!
Trimis de Mihai Cazacu in 02.01.25 21:27:06
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mihai Cazacu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.43206000 N, 25.35869000 E - neconfirmate încă
@Mihai Cazacu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 116134&hid=5513.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat ceva, ar fi chiar util — link încărcare video.
Pentru 2 adulți, 4 nopți cazare + demipensiune, prețul de 2000 lei mi se pare imbatabil!
Felicitări pentru alegerea făcută! Mi-ar fi plăcut să văd câteva poze ale cazării și ale preparatelor de Crăciun! Dacă ai făcut poze, sau filmulețe, n-ar fi rău să atașezi câteva, pentru o mai bună convingere eventualilor doritori de sărbători la Moieciu!
Eu deja m-am abonat la articolele tale, pentru că îmi place ortografia ta și felul, succint, e-adevărat, în care ne-ai prezentat pensiunea!
Sa ai un an 2025 cu multe călătorii frumoase, ca să ai ce ne povesti aici, pe site!... și... așa cum fac în toate ecourile mele, chiar dacă ești „boboc” , îți trimit, virtual, mulți
@doinafil: Multumesc pentru ecou. Am atasat cateva fotografii care sper sa fie elocvente. Din pacate preparatele delicioase nu prea au stat la fotografiat (de fapt am uitat noi de fotografii cand au fost puse pe masa). Este adevarat ca sunt boboc in ceea ce priveste scrierea unei impresii de calatorie. De data aceasta chiar m-au impresionat gazdele si” caldura locului„in plina iarna.
@Mihai Cazacu:
Din păcate, nu apare nici o poză încărcată! Nu știu cum ai procedat , fiind „boboc” cred că nu ai reușit „din prima” .
Sus, în dreapta coloanei review-ului există opțiunea „încarcă poze” . Dai click și, apoi, urmezi pașii care sunt ușor de făcut. Eu descarc, mai întâi, pozele din telefon/aparat în computer, mi-e mai ușor așa. Cred, însă, că se pot încărca și direct din telefon, dar habar nu am cum se face!
Dacă nu te descurci, răspunde ecoului „webmasterX” și roagă-l să te ajute!
@Mihai Cazacu: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- Apr.2022 O vacanta de vis — scris în 28.04.22 de ux124365 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Casa cu Doi Brazi — scris în 03.09.19 de Marius D din BUCHAREST - RECOMANDĂ
- Feb.2013 Mai bine decat parea — scris în 24.03.13 de benescu75 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2011 O pensiune neingrijita — scris în 21.03.11 de bogdancristiann din BUCURESTI - nu recomandă
- Oct.2007 O pensiune pe care o recomand tuturor — scris în 20.04.10 de relu17* din RM VALCEA - RECOMANDĂ