Despre Ana mare, Paula, Ana mica, Paul si Traian
Ei sunt oamenii care reprezinta Delta Travel. Ei sunt cei care, cu truda multa, de dimineata pana seara fac sa functioneze aceasta pensiune din Mila 23.
Sincer, daca nu ar fi ei acest business s-ar prabusi.
Perplexitatea acestei situatii, in care personalul este implicat 100% si administratorul afacerii este pe o alta lungime de unda, nu am crezut ca as putea intalni vreodata.
Am platit pentru cateva zile de odihna si de rasfat. Ce am primit? Urletele" domnului" Radu, cel care asa stie sa-si motiveze personalul. Nu e bine domnul Radu, nu e bine! Starile de tensiune induse de dimineata pana seara ne-au determinat sa fugim pur si simplu de prezenta domniei sale.
Am avut varianta excursiilor la padurea Letea, Sulina. Unde am fost noi si natura. Si cei care au avut grija de noi: Paul si Traian care ne-au purtat in lumea magica a fabuloasei noastre Delte.
Cireasa de pe tort a fost Sinicika -un ansamblu al lipovenilor din Mila 23 absolut incredibil, care ne-a emotionat pana la lacrimi! Multumim, Ivan Patzaichin pentru grija ta de a face lumii cunoscut acest loc minunat -Mila 23! Astfel am perceput noi Mila 23: Oamenii simpli, care prin munca lor aparent fara importanta, cei care ajung la un moment dat sa-si ceara scuze pentru comportamentul patronului lor! Asa ceva... a fost o lectie de viata, pentru care le multumesc, si sper ca acest comentariu sa nu le produca suferinta! Eficienta lor, felul lor de a face lucrurile sa mearga este ireprosabil pentru noi, turistii! Le doresc sa spere la mai bine, sa fie sanatosi si sa continue sa fie ambasadorii reali ai bunului simt autentic lipovenesc si nu numai!
Cateva sfaturi pentru cei care se cazeaza la Delta Travel:capul plecat, sabia nu-l taie-cam asta e atitudinea pe care v-o recomand fata de uraganul "domnul"Radu!
Mancarea este delicioasa, dar va recomand sa comandati din timp ce doriti-la ora 18 deja e prea tarziu pentru asta-puteti propune un meniu, dar domnul Radu e cel care decide daca mancati in seara respectiva!
Va asigur ca experimentul Delta Travel va va biciui simturile maxim! Pe de o parte personalul ireprosabil, pe de alta parte" Domnul" Radu! Succes!
Trimis de myrtie in 17.08.15 16:45:21
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (myrtie); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@myrtie: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA/. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
@webmasterX - Cu siguranta sunt in regula. Ca si site-ul Am fost acolo!
@myrtie - rugămintea noastră a fost să verifici aceste coordonate.
Acum, cele ''confirmate'' de tine sunt localizate aici. Pe google maps însă sunt marcate aici.
Care sunt bune?
===
Hai să mai încercăm odată - mai cu simț de răspundere - rog aruncă o privire peste următorul link amfostacolo.ro/src_google ... p.php?hid=14827.
- - dacă click simplu nu funcţionează: fă click-dreapta pe acel loc, apoi alege, din meniul ce va apărea, "Ce se află aici" ("What s here? ")
@webmaster - 45°13'44.3"N 29°14'46.0"E. Coordonatele GPS afisate cand dau zoom NU sunt pentru Delta Travel. Adresa este str. Principala nr. 39 cod 827062. De pe ponton urci direct spre pensiune. Langa pensiunea Delta Travel este si pensiunea Big Fish care de asemenea nu apare pe harta AFA. Sper ca am dat raspunsul corect, de data asta! Scuze!
- May.2016 Merita — scris în 16.05.16 de buru din NASAUD - RECOMANDĂ
- Oct.2013 Un sejur reusit la Delta Travel — scris în 25.10.13 de mitica070463 din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Paradis in inima Deltei — scris în 01.08.13 de DanielSibisan din BRASOV - RECOMANDĂ