Am fost la aceasta pensiune cu putina teama, dupa ce am citit impresiile anterioare si voi incerca sa punctez cat mai obiectiv cu putinta.
Cazare:
+Puncte tari:
-camera mare, curata, lenjerie noua si stergare curate
-baie frumoasa, aerisita
-aer conditionat functional
_Puncte slabe:
-lipsa frigider
-frigider comun pentru toti musafirii (si de aici probleme)
-in camera televizoarele nu merg (nu au actualizat cartelele la FOCUS SAT) si e pacat ca LCD-urile sunt pe post de mobila. Sincer, pentru perioada scurta nu a fost foarte deranjant
Servicii
-Nu exista parcare. Masina se parcheaza in fata portii sau pe un drum lateral destul de abrupt. Pot sa spun ca acest aspect a fost cel mai deranjant pentru noi.
-Am servit un peste prajit foarte gustos preparat de gazda.
- Am putut utiliza bucataria pensiunii, dar este destul de dificil sa fie un spatiu comun cu gazda. As recomanda sa separati bucatariile.
In rest, proprietarul este amabil, dar nu este foarte prezent si mama proprietarilor nu este facuta pentru musafiri, rece si distanta in permanenta-ai senzatia ca deranjezi.
Mentionez ca sauna si jacuzzi sunt cu bani, masa de tenis este rupta (probabil de turisti) si exista la liber terasa si gratarul.
De la pensiune in 10 minute ajungeti la peste.
Trimis de simona69 in 13.08.12 10:35:32
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (simona69); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.09069439 N, 29.08078909 E - neconfirmate încă
- Aug.2012 DREPT LA REPLICA — scris în 11.08.12 de deltarustic din MAHMUDIA
- Jul.2012 Nu recomand!!! — scris în 13.08.12 de emic din BUCURESTI
- Jul.2012 Dezastru — scris în 29.07.12 de denisag din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2012 Vacanța de cosmar, [din vina] proprietarilor — scris în 29.07.12 de tupinel2000 din BUCUREșTI