impreuna cu cativa prieteni (vreo 19 pers) am ales delta dunarii - mahmudia ca destinatie turistica. am ales cazare la pensiunea delta rustic. aici au inceput problemele nostre: am ajuns la pensiune si am constatat ca nu au locuri de parcare pr turisti! ; a urmat vizionarea locatiei=curte aprox 3 m patrati! ; camerele: unele un dezastru=se vroia camera de 2 pers dar avea o canapea intinsa in care incapea max 1 pers; gazda=d-na mihaela! un mostru de om! dc intrebai de orice serviciu (inclus in pachetul turistic) se lasa cu ton ridicat si te facea sa te simti vinovat ca ai indraznit sa intrebi!
pe parcusrsul celor trei zile (am fost fortati sa stam 3 zile acolo pt ca am fost constransi sa platim cazarea in avans) am fost facuti hoti si multe alte insulte! ; hoti pentru ca d-na mihaela nu mai hasea o cutie de inghetata si a dat vina pe noi! desi i-am spus destul de clar ca se inseala! ; in final s-a dovedit ca acea cutie de inghetata nu disparuse, si era nosrmal sa mi se ceara scuze... nu s-a intamplat asa...
o alta faza: d-ma mihaela folosea laveta (adusa de noi ) cu care curatam masa din foisor pe post de prosopel umed sa se stearga la subrat!
a urmat predarea camerelor: nu era un uscator de par; reactia d-nei mihaela= i-am furat uscatorul profesional primit cadou de la nasa ei!!! moment penibil pt noi! situatia s-a clarificat: a venit mama dansei si a lamurit-o ca acel uscator disparuse cu mult timp in urma... nu am primit scuze...
decideti voi daca merita sa mergeti acolo! noi vom alege o alta locatie pt cazare!
Trimis de denisag in 29.07.12 17:11:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (denisag); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.09069439 N, 29.08078909 E - neconfirmate încă
@denisag: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
Articolul a fost completat cu un link catre Dreptul la replica trimis de proprietari (click aici)
- Aug.2012 Obiectiv — scris în 13.08.12 de simona69 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 DREPT LA REPLICA — scris în 11.08.12 de deltarustic din MAHMUDIA
- Jul.2012 Nu recomand!!! — scris în 13.08.12 de emic din BUCURESTI
- Jul.2012 Vacanța de cosmar, [din vina] proprietarilor — scris în 29.07.12 de tupinel2000 din BUCUREșTI