Anul aceste avand in vedere situatia epidemiologica, am ales sa facem concediul in Romania, asta dupa f. multi ani de cutreierat Europa si nu numai!
Am plecat cu rezervare pentru 8 nopti la Vila Far din Sf. Gheorghe, unde cu mari eforturi am reusit sa stam o noapte! Surpriza cand am ajuns, a fost una cel putin neplacuta.
Hotarasem sa plecam catre casa si sa ne reorientam rapid catre o alta destinatie, apoi mi-am amintit ca mai statusem acum ceva ani in Sf. Gheorghe la Hotel Delta Marina unde nu fusese rau.
Am decis repede sa incercam marea cu degetul si sa vedem daca au vreo camera libera, patronul amabil a invartit rezervarile cum le-a invartit si a gasit o camera libera.
Intru in camera putin indoita pt ca recenziile despre Vila Far erau peste cele pentru Delta Marina si pt ca in trecut nu fusese rau dar nici extraordinar.
A doua surpriza de aceasta data placuta, mult schimbat din fericire in bine.
Camera f mare, curata si cu o priveliste superba.
Mancarea f buna si f ieftina, ca si opinie personala, crevetii in unt sunt mult peste cei de la Zavat, si as spune chiar decat cei mancati prin mediterana.
Personalul este tanar si prietenos.
Patronul amabil dar nu servil ceea ce personal mi_a placut.
Personal recomand, si pt ca am citit multe despre preturi eu cred ca preturile sunt mici chiar f mici atat pentru cazare cat si pt mancare.
Trimis de Adriana 23 in 05.08.21 18:25:41
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SF. GHEORGHE [TL]. A mai fost în/la: Am fost cazati la aceeasi Delta Marina
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Adriana 23); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux121603: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 104450&hid=8883.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux121603 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
- Jun.2023 Vacanta reusita — scris în 05.06.23 de Adriana 23 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 O vacanta extrem de reusita — scris în 20.08.22 de Coca 2022 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Cea mai proasta alegere din 2022 — scris în 17.08.22 de Ioana0 din CLUJ-NAPOCA
- Sep.2021 Delta Marina de exceptie, vacanta de vis — scris în 18.09.21 de aureliadatcu din SLATINA - RECOMANDĂ
- Apr.2021 Un sejur superb — scris în 18.04.21 de Pirlogeanu din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Nu recomand — scris în 22.08.20 de alaurentiu din IASI
- Jul.2019 De ce nu mai pun baza pe review-uri — scris în 20.07.19 de Stereo din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ