Eram in cautarea unui loc de cazare in Cluj Napoca, care sa nu fie scump, sa nu fie hotel si in care sa nu bolesc dupa ce mananc.
Dupa cateva cautari, am gasit si am fost la Pensiunea Deja Vu, nu foarte central, dar nici la periferie, intr-un cartier linistit de case.
Camera mica, dar era ultima pe care o gasisem libera, mobilier simplu, baie mica, ceva cam de doua stele, dar macar era curat. Bineinteles ca mai era loc de ceva mai bun, de un ochi si o mana de gospodar.
Oricum, pentru 1-2 nopti cand ai treaba in zona si lipsesti toata ziua, nu se intampla nimic.
Personalul amabil, atat la cina cat si la micul dejun (tip bufet).
La cina am mancat un muschi de vita foarte bine facut, cu un sos special, la un pret acceptabil.
Nu cred ca este o destinatie de vacanta, in care sa stai o saptamana, cel putin nu in camera in care am stat eu.
Totusi, m-as intoarce la aceasta pensiune... in delegatie.
Trimis de cosminp in 02.02.16 12:41:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CLUJ.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cosminp); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@cosminp - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
@webmaster26 - marind putin harta, se vede ca pensiunea este la mica distanta de coordonatele pe care le-ai pus, mai inspre mijlocul strazii. dar e bine, nu poate fi la milimetru.
- Jun.2015 Excelent — scris în 02.06.15 de ATRETES din BRASOV - RECOMANDĂ
- Nov.2014 Dezastruos — scris în 13.11.14 de sydneyfox80 din PIATRA NEAMT - nu recomandă
- Mar.2014 De evitat! — scris în 18.03.14 de bianche din CONSTANTA - nu recomandă
- Feb.2012 Deja Vu Cluj-Napoca — scris în 05.05.12 de george_bton* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2009 Boutique Hotel — scris în 10.08.10 de marr din SIBIU - RECOMANDĂ