Am ajuns la Cluj din Brasov dupa o zi de hoinareala culturala prin Hunedoara si Alba - Iulia. Nu cunosteam exact adresa locatiei dar cu receptionera Laura la telefon am reusit sa ajungem usor. Multumim inca o data celor doua receptionere pe care le-am cunoscut cat am ramas la pensiune, Laura si Tunde.
Locatia e formidabila, ne-a placut foarte mult, atat mie cat si familiei mele. Linistita, curata si afara erau cateva masute ideala sa savurezi o cafea.
Micul dejun a fost bun dar s-ar mai putea adauga diverse optiuni.
Am explorat Gradina Botanica si Salina Turda. Fiind o persoana cu mobilitate redusa am cerut o camera adaptata pentru persoane cu dizabilitate.
Telefonic s-a confirmat ca voi avea camera de la parter care este adaptata, dar numai dusul era in regula, vasul de toaleta nu era dotat cu cele 2 manere de sustinere. Sper ca sesizarea mea lasata la pensiune sa fie aplicata de pensiunea Deja-Vu.
Trimis de ATRETES in 02.06.15 13:39:00
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ATRETES); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Nov.2014 Dezastruos — scris în 13.11.14 de sydneyfox80 din PIATRA NEAMT - nu recomandă
- May.2014 O soluție economică — scris în 02.02.16 de cosminp din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2014 De evitat! — scris în 18.03.14 de bianche din CONSTANTA - nu recomandă
- Feb.2012 Deja Vu Cluj-Napoca — scris în 05.05.12 de george_bton* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2009 Boutique Hotel — scris în 10.08.10 de marr din SIBIU - RECOMANDĂ