DEZASTRU
Conditii mizere de turism Deceneu Slanic Prahova
Dragi calatori,
Din pacate, am avut parte de o experienta tare neplacuta... dupa ce am cautat, in urma cu doar o saptamana o pensiune/ hotel la Slanic Prahova, am nimerit, in urma review-urilor de pe Booking, la Deceneu https://www.pensiuneadeceneu.ro
Preturi f mari, dar, fiind cu doi copii de aproape 3 ani am zis ca platim pentru o cazare cu masa inclusa (mic dejun si cina) -1250 de lei / noapte pe un apartment (2 adulti si 2 copii mici) si 600 de lei/ noapte pe o alta camera pentru mamele noastre (2 adulti).
Toate bune si frumoase pana am ajuns acolo, am platit avans 2000 de lei in contul firmei iar restul cash la venire, ne anuntase printr-un mesaj luuung despre regulile pensiunii si toate cele (mic dejun ora 09:30, cina 17:30); fara abateri, ca incalcam regulile casei.
Booon, ajunsi acolo, camera mamelor era f mica, deabia incapeai pe langa pat… mai avea una, dar la 750 de lei / noapte … am zis ca nu, era suficient si prea mult 600 de lei.
“Apartamentul “nostru, denumit si “casa bunicilor” era ok, mare, baie in fiecare camera (desi dusul era o para prinsa in perete si se facea ditamai balta, ca doar de aia ne ducem in concediu, sa strangem juma de ora apa de la dus).
Curtea era f neingrijita, balarii, prune cazute si strivite… booon, copiii se alergau prin curte si in cateva minute unul din gemeni vine cu mainile si incaltarile pline de kk ca erau 2 caini maricei (blanzi) ce umblau liberi… e, i-am scris domnului personaj, patronu, ala tipic, romanesc, desi se lauda ca omu facuse 4 facultati, plimbat prin lume…
Pai a inceput, ca el m-a vazut, ca nu imi convine, ca prea imi tin copiii intr-un glob, ca asa-i la tara, mai un gainat de pasare, mai de caine... ca nu am venit la hotel... i-am explicat domnului ca eu am avut alte asteptari … mda, a inceput cu jigniri de om [... ], la 65 de ani, ca sunt nerespectoasa, ca vb peste el, ca sunt ciufuta, si ca pot pleca daca doresc… dar trebe sa achit la pret de booking.
Si iata-ma cautand alta cazare... vineri seara, cand voiam sa stau pana marti pe 15 august…
M-a pus sa platesc la alt pret, desi eu negociasem, ca nu am rezervat prin booking, ci am sunat la el… Prin urmare, am platit pentru 1 noapte, 3 camere - 2120 lei.
Un [... ] si fara pic de respect fata de turisti!
Doamne ajuta sa vada cati mai multi oameni, din pacate, pe booking cred ca sunt review-uri platite, iar pe google apar f multe negative, dar pe care eu nu le-am citit!!
Trimis de GabyMihai in 13.08.23 14:24:33
- A fost prima sa vizită/vacanță în SLĂNIC [PH]
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (GabyMihai); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.22555721 N, 25.93415958 E - neconfirmate încă
@GabyMihai: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Pensiunea Deceneu, SLĂNIC [PH]" (deja existentă pe sait)
Pe AFA nu sunt acceptate jignirile -- termenii ofensatori au fost editați.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)
O atitudine infectă! Prețuri exorbitante! Mizerie de nedescris! Deși specifica că nu cere plata în avans m-a sunat și mi-a cerut bani și la un preț aproape dublu. După ce am trimis o parte din bani mi-a anulat rezervarea pentru a nu mai plăti comisionul la Booking. Minte că ai parcarea gratuită, dar parchezi în stradă. Am refuzat să mă cazez, am cerut banii dați în avans și am fost refuzat și a început să mă amenințe!
BY WEBM: Text trimis spre publicare ca review. Neîndeplinind condițiile impuse de Regulament pentru publicarea ca articol distinct, a fost mutat de echipa tehnică aici, ca ecou.
- Oct.2022 Cazare de sec XX sub orice critica — scris în 30.10.22 de Gabel2015 din BUZăU - nu recomandă