Cine le-o fi acordat 4 stele???
Am fost in luna iulie sa vizitam si noi Cazanele Dunarii. Am aflat ca in Dubova sunt mai multe cazari de 4 stele. Nu suntem fitosi, dar nici nu voiam sa nu dormim noaptea din cauza lenjeriei murdare sau mai stiu eu ce. Asa ca ne-am cazat la pensiunea Decebal. Cica de ce ti-e frica nu scapi. Adevarul e ca trebuia sa plecam din momentul in care am stat 15 min sa apara cineva la receptie. Dar am zis sa avem rabdare.
Intr-un final, ni s-a dat o camera "dubla". Cred ca avea 12 m patrati cu tot cu baie si balcon.
Am coborat la masa. Am cerut o saramura. Nu aveau. O plachie. Nu aveau. Intr-un final am luat singurul lucru acceptabil si care exista la bucatarie: peste prajit. Eu am cerut un cognac, in care doamna mi-a pus gheata (asta ca paranteza). Ca trebuie sa para ca are 50 grame. Pentru copil am cerut si o portie de clatite. Evident, una era de azi, una ramasa de la altii cu o zi inainte. Am incercat sa ne conectam la internet. Nu mergea. Au zis ca are ceva telefonul. Am incercat cu celalalt: un S3 (celalalt era S4). Nu a mers. Am incercat cu tabletele. Nu mergea cu niciuna. Ca zice patronul: "haide domnule ca aici vii sa admiri privelistea". (Zău!) Pai aia o poti admira si de pe malul apei. Nu trebuie sa iti dau tie 50 Euro. Jenant. Totul.
Nu stiu cine le-a atribuit 4 stele si pe ce baza. Nu merita decat cel mult 2 stele. Si ca patron de pensiune, in niciun caz nu trebuie sa ai atitudinea pe care a avut-o el fata de noi. Iti venea sa ii dai cu ceva in cap. Dar avea datele mele, na. Singura persoana care stia sa se poarte a fost sotia lui (...), care a avut un comportament civilizat si decent la micul dejun, care a fost ok, de asemenea.
De evitat! Si poate vede cineva si se duce si verifica situatia de acolo.
Trimis de johnuzzy in 22.07.14 15:16:21
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în DUBOVA. A mai fost în/la: Peste tot
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (johnuzzy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@johnuzzy: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Aug.2024 Recomad — scris în 27.08.24 de ux135568 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- May.2023 Un loc unde imi pot vindeca in mod sigur, sufletul si ochii — scris în 21.05.23 de ux129101 din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Sep.2022 O vacanta placuta — scris în 16.09.22 de ux127255 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Îmi doresc sa nu treceti pe aici, poate schimbam ceva!!! — scris în 04.08.22 de ux126454 din BUCURESTI
- Jun.2022 [Pensiunea Rex] Fugi cat mai poti! — scris în 28.06.22 de fb125603 din CRAIOVA - nu recomandă
- May.2022 Minunat! — scris în 29.05.22 de ux125061 din TIMIșOARA - RECOMANDĂ
- Apr.2022 Excelenta vacanta!!! — scris în 03.05.22 de Geo2022 din TIMISOARA