Davideea, o supriză plăcută!
Escapadele la munte sunt foarte asteptate, iar daca drumul e scurt atunci e si mai bine. Pentru ca Gura Humorului, Campulung sunt uneori foarte aglomerate si este dificil de gasit cazare pt un grup mai mare, ne-am orientat atentia catre o zona descoperita de curand si relativ aproape de Iasi-Malini.
Drumul spre Malini nu surprinde, ba mai mult decat atat, in prima faza cine nu a fost prin zona poate fi chiar usor dezamagit vazand doar padurile dezgolite de foioase (toamna, iarna). Cu 20 de km inainte de Malini peisajul se schimba treptat, padurile de foioase sunt treptat combinate cu cele de conifere, aerul se schimba si el.
Odata ajungi la Pensiunea Davideea am fost intampinati cu ospitalitate de catre gazde. Am fost placuti surprinsi de felul in care aratau atat receptia, cat si camerele. Atat mobilierul, cat si amenajarile interioare sunt extrem de placute.
Pensiunea are piscina interioare si sauna. Accesul sauna este contracost, in timp ce la piscina este gratuit pt cei cazati. Dimensiunile piscinei nu sunt foarte mari, insa apa a fost placuta si pt cateva clipe de relaxare a fost binevenita aceasta facilitate.
Mancarea a fost ok, insa mai este de lucru la acest capitol. Portiile de gratar au fost relativ mici/raportat la pret. Pt grupurile mari recomand mai degraba platourile, pe care au fost mai multe produse traditionale+gratar.
Per ansamblu, aceasta pensiune a fost o varianta foarte buna, in special in sezonul rece. Partia este localizata de 200 de metri de pensiune, iar privelistea este foarte frumoasa.
Cu siguranta vom mai reveni in aceasta locatie.
Trimis de Andrasabi in 24.11.18 09:47:37
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MĂLINI [SV].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Andrasabi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 01&ridAnt=91170
===
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
- Jan.2024 Asa nuuu!!! — scris în 18.01.24 de Loredana Nicol din BUCUREșTI
- May.2021 Cea mai mare teapa — scris în 11.05.21 de Cotosea2021 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 Un sejur de calitate — scris în 30.08.20 de annamariabostan din IASI - RECOMANDĂ
- Feb.2019 Pensiune frumoasa, dar prost gestionata — scris în 25.02.19 de Francine din IASI - nu recomandă
- Jan.2019 Pensiunea Davideea. Pe bază de silogism — scris în 22.01.19 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Pensiunea DAVIDEEA - un altfel de a face turism — scris în 01.10.18 de MICAGEO din BACăU - RECOMANDĂ
- Sep.2024 Nota 10 — scris în 09.09.24 de Flory21 din FăLTICENI [SV] - RECOMANDĂ