Conditiile de cazare foarte confortabile (chiar mai bine decit la unele vile din resortul Cheile Gradistei am fost cazat si acolo), atmosfera din pensiune datorita regulilor de functionare este chiar placuta si relaxanta pentru cei care doresc sa se destinda si sa-si incarce bateriile, proprietarii foarte placuti si cu multa grija fata de clienti,
un alt avantaj il reprezinta apropierea de restaurantul din resort-ul Cheile Gradistei unde se maninca bine, avantajul fiind ca fata de resort cazarea este mai ieftina si la acelasi standard, chiar merita sa incercati.
Inainte de a edita impresiile mele am citit si celelate impresii din cite am observat sunt si citeva contra, e normal ca fiecare sa aiba anumite standarde si in urma lor sa lase impresile, dar spre a fi obiectivi cred si parea mea este ca e bine sa existe anumite standarde in cazare, nu imi place sa deranjez pe ceilalti turisti cazati dar tot atit de mult nu imi place nici sa fiu deranjat de ceilalti turisi gen usi trintite copii care urla sau chefuri cu strigaturi in miez de noapte, nu este nici civilizat si nici respect fata de ceilalti turisti cazati care platesc pentru relaxare si cauta sa se destinda,
cit despre factura am fost intrebat si mi-sa emis
Trimis de yulyk_bim in 03.09.12 14:33:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOIECIU. A mai fost în/la: sarata monteoru, sibiu, eforie, buzau, mangalia, mamaia, iasi, bran
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (yulyk_bim); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@yulyk_bim: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Oct.2024 Sus la munte, la Darius! — scris în 28.10.24 de laura mihaela din BUZăU - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Pensiune frumoasa, sejur relaxant — scris în 21.09.15 de dreaQ din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2015 O oaza de relaxare si liniste — scris în 09.09.15 de laura mihaela din BUZăU - RECOMANDĂ
- Aug.2013 O zona mirifica — scris în 24.08.13 de fregata din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Recomand — scris în 16.07.12 de Alex. din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Jan.2012 Pensiune frumoasa — scris în 21.06.12 de bmiruna din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Pacat ca unii ca ei s-au apucat sa faca turism — scris în 31.08.11 de Flor99* din BUCURESTI - nu recomandă