Este inadmisibil cat de nesimtit este administratorul acestei pensiuni. Am fost un grup de 16 persoane si a fost cea mai mare teapa. Nu recomand aceasta pensiune.
1. Camere mizerabile, miros a canalizare.
2. Platesti si cel mai mic serviciu, care teoretic ar trebui sa fie inclus (ex. 2-3 lemne ca sa dai drumul la gratar).
3. Cand am cerut factura pentru cazare administratorul ne-a spus ca daca vrem factura trebuie sa platim si bucatarul si chelnerita.
4. Daca te agiti din cauza conditiilor, administratorul te ia la injuraturi si se comporta ca ultimul [***].
Am avut nesansa sa ajungem la pensiunea asta, fara sa cautam in prealabil pareri pe internet. Le-am gasit acum, insa prea tarziu: http://cazare-nucsoara.xhost.ro/
Trimis de radu.pavloff in 09.01.12 15:05:13
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (radu.pavloff); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.34014500 N, 24.78056220 E - neconfirmate încă
Hehe, una dintre cele mai proaste experiente pe care le-am avut in Romania. Plata in avans, toata pensiunea inchiriata, mancare si bautura de la ei, deci consum maxim, izolare de asemenea maxima... ce sa vezi pe la 11 noaptea? stingereaaaaaa!!! am crezut ca visez. Stingerea la ce? si de ce? am cerut sa vorbesc cu proprietarul, l-am sunat si am obtinut sa ni se deschida cateva sticle de vin si sa ramanem. Sticlele deschise si lasate in "soare", nu la frigider cu dop si cu un desfacator cum ar fi normal.
Explicatia? Dimineata tot ei "serveau". Contra explicatia noastra degeaba: pe cine? Ca daca eram doar noi, practic puteam sa mancam micul dejun mai tarziu, cum era si firesc. Nesimtire si proasta crestere la maxim.
De evitat!
@nila moromete: ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul "ADAUGĂ IMPRESII NOI"