Recomand cu caldura aceasta pensiune din toate punctele de vedere. Lucrand intr-o agentie de turism doresc sa precizez ca am vizitat multe pensiuni si hoteluri dar foarte rar se intampla sa gasesti serviciile oferite la Pensiunea Danubia.
Curatenie la superlativ, mic dejun diversificat, proaspat si bun, o echipa de exceptie, atat personalul cat si administratorul :) acestei pensiuni sunt extrem de prietenosi si incearca sa faca in asa fel incat sa te simti 'ca acasa'.
Orice am avut nevoie, ne-au oferit chiar daca erau cerinte extra celor care se aflau in meniu (bine pus la punct de altfel).
Micul dejun se putea servi si mai tarziu, oriunde doreai sa iei masa (in pensiune, pe terasa acoperita, pe ponton).
Se organizeaza plimbare pe Dunare sau plimbare cu jeepul in imprejurimi daca sunteti dornici de asa ceva. Domnul T. fiind vanator, stie foarte bine zona; a si am uitat sa va recomand o gustarica de vanat foarte bine pregatita.
Multumim pentru primirea dumneavoastra, multumim pentru serviciile rar intalnite in Romania si astept sa revenim curand :)
Trimis de bianca_bodan in 15.04.14 12:47:26
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EȘELNIȚA [MH].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bianca_bodan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@bianca_bodan: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2020 Un resort in dezvoltare — scris în 19.08.20 de Donutz din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Super Danubia! — scris în 16.08.19 de michaela_1961 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 De evitat pensiunea Danubia — scris în 09.09.18 de rita2018 din SLATINA - nu recomandă
- Aug.2018 Pensiunea care îți încânta toate simturile — scris în 28.08.18 de unplimbaret din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Omul sfinteste locul! — scris în 21.09.17 de Fara din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Merita — scris în 04.07.18 de mihaelatoderita din GALATI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 O pensiune primitoare si liniștită — scris în 18.08.17 de Maninu din GALAţI - RECOMANDĂ