Un loc in care sa te odihnesti
Se afla in Moeciu de Sus, pe Valea Popii, vis-a-vis de un gater. (trebuie discutat candva despre cine permite activitatea gaterelor in zonele cu pretentii de turism...)
O pensiune mare, devenita mare pe masura ce proprietarii au strans bani si au mai facut un etaj, o aripa, samd.
Locul e curat, cu o curte maricica (loc de parcat multe masini, foisor, gradina si mai era loc sa incingem si un tenis cu piciorul)
Camerele sunt micute, placate cu lambriu de lemn, cu baie, tv... si... cam atat.
Izolarea fonica nu e chiar cea mai ok, in sensul ca nu auzi cum se scarpina cainele din curte pe burta, da' iti cam poti da seama ce fac vecinii pe o raza de 2 camere.
De ce mergem din 2001 acolo? Pentru mancarea foarte buna, pentru curatenia din camere si bucatarie, pentru platoul de racituri de la micul dejun, pentru ciorba de vacuta, pentru pastrama la gratar, pentru ca proprietarii chiar se straduie sa faca agroturism. Adica ei cresc si taie porc, vitel, nu cumpara de la Metro. Smantana e smantana nu danone, supa de taitei e cu taitei facuti in casa si cu o gaina grasa fiarta.
Locul unde oul are galbenusul portocaliu nu galben pal.
Unde proprietara iti face o tocana la ceaun, afara, la foc...
E un loc unde sa te odihnesti, fara pretentii de "accesorii" de distractie.
Poze... cand ajung acasa.
Trimis de geordan in 20.04.10 15:07:20
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (geordan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.43698600 N, 25.32634900 E - neconfirmate încă
Si cam cat va costa bunatatile mentionate de tine ( poate si altele )...asa in total ?
Pai am scris, dar incomplet: Masa si casa 2 persoane (ca fie-mea inca nu poate fi considerata asa ceva) 400 ron de vineri seara (masa de pranz) pana duminica masa de pranz.
Adica 4 milioane vechi pt ambele persoane, casa si masa.
Aveti un vot in primul rand pentru faptul ca sunteti constanti, in conditiile in care multa lume nu calca a doua oara in acelasi loc. Daca tot continuati sa mergeti din anul 2001 inseamna ca locul va este pe plac iar impresiile nu se datoreaza unor circumstante de moment.
Geterul de vis-a-vis este al vecinilor din dreapta - cum privesti de la poarta - (Maria Clinciu) care si-a facut mai multe pensiuni cu banii adunati de pe munca gaterului.
Ma indoiesc ca il va inchide atata timp cat ceilalti care fac pensiuni au nevoie de scandura (inclusiv Daniela Clinciu).
- Dec.2019 Sub așteptări. Nu recomand — scris în 03.01.20 de lilicoza din BUCUREşTI - nu recomandă
- May.2016 Sub asteptari — scris în 22.05.16 de oanahandbal din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2014 Bani și nervi irosiți! — scris în 16.06.14 de ursu005* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2012 Pensiunea Daniela - un loc simplu intr-o oaza de verdeata — scris în 04.07.12 de adryana din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Am fost de 4 ori — scris în 26.09.11 de telvanni din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2011 O pensiune buna pentru o noapte — scris în 14.06.11 de X-TINA din BUCURESTI - RECOMANDĂ