Sub asteptari
Am ajuns la aceasta pensiune dupa ce mi-a fost recomandata pentru mancarea deosebita facuta de doamna
Ne-am hotarat rapid sa luam copilul si sa plecam 2 zile la munte
In zona Moeciu am mai fost de fff multe ori dar de fiecare data eram un grup mare asa k ne gospodaream singuri, acum in schimb am vrut sa stam undeva sa gasim si mancare
Doamna este draguta dar sa nu o cautati prea mult.
Vineri seara am ajuns dupa ce am sunat la dansa si am intrebat-o daca ne gateste a zis k da si daca nu are dansa timp are ajutoare (eu nu am vazut pe nimeni).
Dupa ce ne-a prezentat camera noi optand pentru o camera de 3 locuri si bine am facut ptr k patul matrimonial are doar 140 cm, mic ptr 2 adulti si un copil chiar daca are doar 3 ani, am intrebat-o daca putem manca si a zis da ceva rapid pot face cartofi prajiti cu carne precizandu-ne k este porc de curte.
Am zis ok doar carnea si salata. Carnea era plina de grasime si zgarciuri asa k nu prea am mancat din ea.
A 2 zi diminneata ne astepta cu md cat de cat acceptabil sa gasesti ceva sa mananci.
Dupa amiaza o intreb ce putem manca si imi spune mai nimic k are duminica un grup de turisti straini si pregateste ptr ei.
Eu ii spun doamna noi suntem cazati la dvs si imi spuneti k vin strainii nici nu mai comentez imi iau baietii si plec.
Deci kam asta este renumita mancare de la aceasta pensiune.
Trimis de oanahandbal in 22.05.16 08:35:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOIECIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (oanahandbal); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.43698600 N, 25.32634900 E - neconfirmate încă
- Dec.2019 Sub așteptări. Nu recomand — scris în 03.01.20 de lilicoza din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2014 Bani și nervi irosiți! — scris în 16.06.14 de ursu005* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2012 Pensiunea Daniela - un loc simplu intr-o oaza de verdeata — scris în 04.07.12 de adryana din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Am fost de 4 ori — scris în 26.09.11 de telvanni din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2011 O pensiune buna pentru o noapte — scris în 14.06.11 de X-TINA din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2009 Un loc in care sa te odihnesti — scris în 20.04.10 de geordan din BUCURESTI - RECOMANDĂ