O pensiune buna pentru o noapte
Peisajul specific muntilor
Cazare ok - curatenie, mancare foarte buna.
Singura problema a pensiunii o reprezinta lipsa antifonarii camerelor - se aude tot ce vorbesc vecinii de camera si daca nimeresti o familie mai "vorbareata" sau cu un copil plangacios preferi sa mergi sa dormi afara in leagan.
Trimis de X-TINA in 14.06.11 10:33:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOIECIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (X-TINA); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.43698600 N, 25.32634900 E - neconfirmate încă
@X-TINA ne poti spune care a fost pretul pentru o noapte si ce a inclus acesta?
Ceva poze puteți posta? ... tot caut o locație pentru o ieșire de week-end și nu mă pot decide...
Aspectul cu ”asistența” involuntară la discuțiile vecinilor de camere este destul de neplăcută, mai ales când ”oratorii” sunt copiii sau chiar sugarii.
De-a dreptul revoltătoare până la scandalizare, sunt situațiile în care din camerele învecinate se aud cu totul altfel de ”sunete”, care indispun (sau predispun) auditoriul la acțiuni mai mult sau mai puțin instinctive...
”Homo naturaliter animal sociale - Omul prin natura este animal social - Aristotel ”
Cu stimă,
Z...
- Dec.2019 Sub așteptări. Nu recomand — scris în 03.01.20 de lilicoza din BUCUREşTI - nu recomandă
- May.2016 Sub asteptari — scris în 22.05.16 de oanahandbal din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2014 Bani și nervi irosiți! — scris în 16.06.14 de ursu005* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2012 Pensiunea Daniela - un loc simplu intr-o oaza de verdeata — scris în 04.07.12 de adryana din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Am fost de 4 ori — scris în 26.09.11 de telvanni din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Nov.2009 Un loc in care sa te odihnesti — scris în 20.04.10 de geordan din BUCURESTI - RECOMANDĂ