Am facut prostia sa rezerv o camera pentru 4 persoane, DOAR privind pozele pe net.
Ce am gasit: In str. Cuza Voda era o casa unde nici nu se punea problema sa existe vreo camera pentru 4 persoane.
Pozele prezentate ca fiind " din curtea pensiunii" erau de fapt de vis-a-vis de aceasta, unde pe un spatiu public, proprietarii asazisei pensiuni amenajasera ceva...
Mi-au urcat un pusti in masina care mi-a spus ca ma duce la vila unde aveau camere mai mari... si asa m-am trezit undeva in spatele garii Busteni, intr-o "vila" mai mare, cu camere mai mari - defapt o sobolanie de te durea capul - unde la parter era si o sala de fitnes sau ceva de genul acesta.
Aici m-am trezit ca defapt pretul era dublu fata de ce discutasem la telefon. Ma enervez, traversez dinnou linia ferata si urc pana la mama naibii la "pensiunea" Daniela pentru a clarifica lucrurile cu individa care m-a mintit la telefon.
Cand am ajuns, in marea curte de 5x 5 m, individa respectiva se certa cu alti clienti, care mai fraieri decat mine ii dadusera avans prin banca si bineinteles ca gasisera altceva decat li se promisese.
Ca o culme a tupeului, pentru ca acei clienti si-au permis sa fie nemultumiti, le-a luat un comision pentru a le gasi alta gazda si i-a trimis pe o strada costila... daca tin bine minte, unde au fost tepuiti de una Popa...
Deja cand am vazut cu cine am de-a face, si ce scandal erau cu oamenii aia veniti de prin Galati, i-am urat toate cele "bune" si mi-am cautat alta gazda, la 9 seara, cu 2 copii mici in masina...
Asa ca, daca vreti sa stati la "pensiunea" daniela, macar nu dati banii in avans si lamuriti-va singuri despre ce e vorba!
Trimis de vlr_dumitrescu in 12.10.13 00:43:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vlr_dumitrescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@vlr_dumitrescu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Articolul va fi publicat FĂRĂ NOTE, cf. Regulamentului - nu aţi fost cazați efectiv la această unitate.