Bravo gazdelor, proprietarilor si angajatilor. Au reusit sa combine relaxarea exterioara cu cea interioara. Amabilitatea persoanei de contact prin telefon si a angajatilor pensiunii, confortul camerelor curate mai mari sau mai mici dar intime, caldura din calorifere, baile destul de mari pentru o pensiune, mancarea servita la restaurantul deschis non stop ziua, vinul de Focsani, timpul redus de servire a produselor comandate, preturile de bun simt, sala de mese primitoare si placut aranjata, parcarea destul de mare, zona linistita, totul a fost excelent pe parcursul celor 2-3 zile petrecute aici.
Plimbarea pe Cheile Tisitei, la manastirea Lepsa sau la cascada Putna, se adauga la seria de ore si zile placute petrecute pe frumoasele si pitorestile zone ale muntilor Vrancei.
Nu ratati bulzul cu branza de burduf!!!
Sugerez insa o ridicare a gradului de fermitate a noilor saltele, atunci cand va fi cazul inlocuirii lor.
Trimis de danmlb in 17.10.16 15:43:41
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danmlb); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 13&ridAnt=74411
@danmlb: Asa cum am mai spus aceste articole scurte si laudative fara poze nu prea le cred. Aici insa iti dau crezare din mai multe motive: la Dana 2 am petrecut o aniversare, iar despre Dana 3 am auzit numai de bine si foarte aproape de Dana 3 are soacra mea o mica casuta, astfel incat acele locuri le cunosc.
Pe viitor insa niste poze ar aduce un plus de crezare mai ales la articole atat de scurte.
Felicitari, votat cu placere, astept si un articol cu impresii despre zona avand in vedere ca ai vazut cate ceva.
- Oct.2020 Super — scris în 22.10.20 de ux117857 din CERNAVODă [CT] - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Dana... la 22 de ani - Pensiunea Dana 3, Lepsa — scris în 02.08.17 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Un mini sejur foarte plăcut — scris în 27.08.16 de Daniela 2016 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2015 O oaza de liniste si relaxare! — scris în 05.02.16 de michaela_1961 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 O pensiune drăguță — scris în 21.07.14 de mirela_d2003 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Am murit si am ajuns in rai! — scris în 30.07.14 de crisk din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2012 Un week-end reusit — scris în 05.11.12 de tereza n din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ