Intr-un cadru mirific, alaturi de niste gazde perfecte, am petrecut un weekend de neuitat la pesiunea dana 3.
In zona exista rezervatia naturala Tisita, de o frumusete rara, si cascada de pe raul Putna. O pensiune la care as reveni si pe parcursul verii dar si iarna unde peisajul cred fi spectaculos
Cazare primitoare in camere elegante cu maxim de igiena si confort (tv, wifi, cabine de dus moderne, mobilier nou)
Mancarea pregatita cu gust si din abundenta si servirea ireprosabila la preturi rezonabile.
Felicitari gazdelor! Nota 10
Trimis de virginia_d in 13.10.12 17:38:41
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (virginia_d); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@virginia_d: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare - speram mai generoase in ce priveste detaliile oferite, pe viitor.
Pentru eventuale completari, adaugiri, corecturi poti folosi linkul EDIT IMPRESII (afisat cu rosu sub textul trimis - permanent pana la publicarea articolului). Dupa publicare, completarile se pot aduce prin rubrica ECOURI (cea de fata)
@virginia_d: cu mare drag va asteptam si data viitoare; va multumim pentru cuvintele frumoase.
NB pensiunea dana este (sau a fost) reprezentant al unității
- Oct.2020 Super — scris în 22.10.20 de ux117857 din CERNAVODă [CT] - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Dana... la 22 de ani - Pensiunea Dana 3, Lepsa — scris în 02.08.17 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2016 O pensiune de nota 10 — scris în 17.10.16 de danmlb din VASLUI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Un mini sejur foarte plăcut — scris în 27.08.16 de Daniela 2016 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2015 O oaza de liniste si relaxare! — scris în 05.02.16 de michaela_1961 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 O pensiune drăguță — scris în 21.07.14 de mirela_d2003 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Am murit si am ajuns in rai! — scris în 30.07.14 de crisk din BUCURESTI - RECOMANDĂ