Un sejur de vis in minunata locatie care este pensiunea DANA 3
Am ajuns in statiunea Lepsa venind dinspre Tg-Secuiesc. Traseul a fost superb, exceptind o portiune de drum de 6-7km care este in lucru si pe care se circula foarte greu. Dar acest inconvenient l-am uitat la sosirea la pensiunea DANA 3, unde am fost intimpinati cu multa ospitalitate de proprietara pensiunii, o persoana deosebit de prietenoasa si amabila.
Am ramas in aceasta locatie de vineri seara pina duminica la prinz, iar timpul parca a zburat pur si simplu. Mincarea a fost deosebit de buna "ca la mama acasa", produse naturale pregatite in bucataria proprie intr-o prezentare si servire deosebite.
Camerele intime, curate si confortabile ne-au asigurat o odihna binemeritata, dupa plimbarile facute prin imprejurimi. Pacat ca sederea noastra a fost asa de scurta. Merita petrecut un intreg concediu la aceasta pensiune.
Trimis de teti in 11.10.12 10:38:41
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în LEPȘA. A mai fost în/la: Saturn, hotel Cleopatra
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (teti); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@teti: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
@teti: Multumim frumos pentru aprecieri si speram sa reveniti pentru a petrece o perioada mai lunga de timp in acest cadru natural.
NB pensiunea dana este (sau a fost) reprezentant al unității
- Oct.2020 Super — scris în 22.10.20 de ux117857 din CERNAVODă [CT] - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Dana... la 22 de ani - Pensiunea Dana 3, Lepsa — scris în 02.08.17 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2016 O pensiune de nota 10 — scris în 17.10.16 de danmlb din VASLUI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Un mini sejur foarte plăcut — scris în 27.08.16 de Daniela 2016 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2015 O oaza de liniste si relaxare! — scris în 05.02.16 de michaela_1961 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 O pensiune drăguță — scris în 21.07.14 de mirela_d2003 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Am murit si am ajuns in rai! — scris în 30.07.14 de crisk din BUCURESTI - RECOMANDĂ