Am stat 2 nopti la Pensiune Dacia din Deva. Este situata pe strada Pietroasa nr. 18.
Am rezervat o camera cu 3 paturi cu mic dejun inclus. Cand am ajuns, ne-am cazat imediat. Are parcare si in fata la strada si pe lateral. In curte exista si gratar, o terasa pe care poti sta sa mananci sau sa bei ceva, au si bere si sucuri intr-un frigider.
Camera in care am intrat era foarte mare cu un pat dublu si o canapea extensibila pentru 2 persoane, televizor. Foarte frumos mobilata si foarte curata. In camera mai erau un dulap, un birou si balconul. Chiar ma speriasem ca nu are balcon...
In fata pensiunii nu sunt balcoane la camere, doar in spate la etajul 1 doua camere au balcon. Baia foarte mare cu cada, paturile foarte confortabile, aranjat cu mult bun gust.
La micul dejun ne intreba ce dorim omleta, oua ochiuri, mai aveam salata de rosii, cafeaua din partea casei foarte buna la expresor. Cand ne-am cazat am trecut prin sala de mese si mirosea foarte frumos a mancare proaspat gatita. Am intrebat daca putem manca si de pranz. Se poate manca si de pranz dar trebuie spus cu o zi inainte.
Toata lumea foarte amabila.
Recomand pensiunea Dacia.
Trimis de mmierla in 28.11.17 11:43:49
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în DEVA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mmierla); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2016 O pensiune primitoare — scris în 01.08.16 de klausil din BUCUREşTI - RECOMANDĂ