Concediu reusit si relaxant
Revin cu impresii despre Pensiunea Cristal, ce-i drept, cu intarziere. In august 2016, am stat 5 nopti in aceasta pensiune, unde am mai fost cazata cu trei ani in urma.
Desi majoritatea impresiilor nu sunt bune, eu nu am ce sa reprosez, dar sa detaliez: pensiunea dispune de o gradina uriasa si foarte ingrijita, cu alei, banci, leagane, foisoare, o parcare generoasa, accesul facandu-se din DN 73 la intrarea in Bran.
Cazarea s-a facut in cateva minute, camerele fiind foarte spatioase si curate, cu mobilier din lemn, putin invechit, dar in stare buna. In cele 5 zile s-a facut curatenie in camera o singura data, dar fara sa schimbe lenjeria sau prosoapele.
Piesa de rezistenta a acestei pensiuni ramane restaurantul Coliba Vanatorului. Noi am achitat prin agentie suma de 1400 lei pentru masa si ne gandeam ca nu va fi suficient pentru 4 persoane timp de 5 zile, dar spre surprinderea noastra am mancat si am baut regeste. Mancarea a fost delicioasa (asta este si motivul pentru care am revenit la pensiune) si diversificata - porc, pui, caprioara si mistret, gatite mai bine decat in oricare restaurant de fite in care am mancat pe Valea Prahovei.
Este foarte multa liniste, iar vis-a-vis este complexul Wolf, unde ai galagie, daca asta cauti sau te-ai plictisit sau iti tiuie urechile.
Voi reveni cu placere, ori de cate ori voi merge in zona, cel putin pentru a manca la Coliba Vanatorului. Atasez cateva fotografii.
Trimis de cristina najar in 25.01.17 21:35:40
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristina najar); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2018 Dezamagita — scris în 05.08.18 de oanavas din BOTOSANI - nu recomandă
- May.2015 Comparabil cu marirea si decaderea unui imperiu — scris în 18.05.15 de alexandrufn din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2015 Jalnic — scris în 17.05.15 de Mary qwe din BUCURESTI - nu recomandă
- Nov.2014 Minunat — scris în 02.12.14 de m_dirla din RAMNICU VALCEA - RECOMANDĂ
- Nov.2014 Relaxant si placut — scris în 01.12.14 de david elena din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2014 Horror!!! — scris în 24.04.14 de Bucur din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2013 Nu e o locatie de 4*, dar ne-am simtit bine — scris în 26.02.14 de cristina najar din BUCURESTI - RECOMANDĂ