Paste la Pensiunea Cretuca
Am plecat din Bucuresti 4 familii dotate cu 8 copii, la Cluj ne-am intalnit cu alti prieteni totalizand la poarta pensiunii un grup format din 10 adulti si 10 copii, copii cu varste intre 8 luni si 11 ani...
Trebuie sa recunosc ca fix anul trecut am mai fost acolo asa ca nu aveam absolut nici un semn de intrebare privind camerele sau meniul, o gazda extrem de primitoare, meniul servit a fost unul traditional bogat in delicatese din bucataria specific maramureseana, Doamna Ioana fiind o adevarata magiciana!!!
Am avut parte de o surpriza folclorica cu ceterasi care ne-au incalzit atmosfera mai aprig decat orice horinca pana dis de dimineata!
Recomandam pensiunea Cretuca, tuturor celor care apreciaza bunul gust si traditiile locale din Maramuresul istoric!
Multumim familiei P. pentru o vacanta de neuitat!
Trimis de stoidan in 03.05.16 20:20:22
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BOTIZA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (stoidan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@stoidan - Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 84&ridAnt=68344
- Jul.2016 Maramuresul asa cum l-am visat — scris în 29.01.17 de doina66 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2015 Gazda Perfecta — scris în 29.06.15 de aliance din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2014 Sărbători Pascale la Pensiunea Creţuca — scris în 16.06.14 de ariciu din PLOIEşTI - RECOMANDĂ