O zona de vis, o locatie frumoasa.
Am fost cazati la vila Lucica, 4 nopti fara mic dejun inclus. Am avut un apartament pt ca am fost 3 adulti si un copil de 3 ani. Camerele sunt ok, curatenia la fel, s-ar mai putea umbla la lenjerii... erau foarte curate, dar cam uzate.
Exista o bucatarie dotata in vila, moderna, unde iti poti pregati micul dejun... o sala de mese foarte frumoasa. Restaurantul este de 10+, personal foarte amabil si mereu vesel, mancare foarte buna, preturi accesibile. Duminica seara personalul se pregatea de plecare pt ca sejurul de 1 mai se incheiase si ei vroiau sa plece, dar au fost foarte draguti si ne-au pregatit rapid masa fara sa se supere ca am ajuns mai tarziu, ca ei tb sa plece..., deci personal de admirat.
Mici obiectii legate de dotarile complexului (desi am citit ca au o sala de sport...cand am ajuns, ni s-a spus ca este in renovare.....si cred ca am suparat putin proprietarii ca i-am acuzat ca ne-au mintit... altfel niste oameni deschisi,comunicativi).
In ansamblu o zona de vis, o locatie pe masura, un concediu foarte frumos. Va recomand cu caldura.
Trimis de kassy in 22.05.14 12:27:01
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (kassy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jun.2017 Nu recomand Craiasa Muntilor - Vila Lucica — scris în 03.07.17 de Gbtz din BUCURESTI
- Dec.2015 Revelion 2015-2016 — scris în 16.01.16 de gabi00ro* din SLATINA - RECOMANDĂ
- Nov.2014 Frumos — scris în 16.12.14 de arty71 din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Absolut superb — scris în 18.08.14 de gia 24 din PLOIEșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Revelion Craiasa Muntilor — scris în 03.01.14 de emapohrib din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Cazare excelenta in Moeciu de Sus — scris în 30.09.13 de vlad21ro din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Vila Alina - Craiasa muntilor — scris în 10.08.13 de Zemesis din BUCUREșTI - nu recomandă