Cazare excelenta in Moeciu de Sus
Am fost cazati o noapte in weekend-ul 28-29 Septembrie in doua camere triple din Pensiunea Alina. Camerele sunt foarte spatioase, cu balcon, frigider, foarte calduroase, paturi confortabile, mobilate cu bun gust utilate cu tot ce trebuie.
Ca observatii noi am avut o mica problema cu o usa de la cabina de dus (o rotita era defecta si trebuia ridicata usa pentru a se inchide etans). In cealalta camera era o problema cu scurgerea de la dus (in sensul ca se ducea apa greu). Nu au fost probleme majore. Per total am fost foarte multumiti de cazare in conditiile in care tarifele erau mai mici decat la Cheile Gradistei iar conditiile mult mai bune. Va recomand cazarea in acest complex!
Despre restaurantul din acest complex lucrurile nu stau la fel de bine, mai exact comenzile dureaza prea mult si nu au avut tot ce era in meniu (din cinci feluri comandate din meniu doua nu le aveau). Preparatele nu exceleaza calitativ. Chelnera in schimb a fost foarte amabila dar asta nu compenseaza celelalte lucruri. Preturile aproximativ la fel ca la Cheile Gradistei (unele ma ieftine cu un leu, altele mai scumpe cu un leu) dar serviciile si calitatea sunt sub cele ale restaurantului Cheile Gradistei.
Trimis de vlad21ro in 30.09.13 14:24:54
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOIECIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vlad21ro); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației noastre de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.
@vlad21ro: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Jun.2017 Nu recomand Craiasa Muntilor - Vila Lucica — scris în 03.07.17 de Gbtz din BUCURESTI
- Dec.2015 Revelion 2015-2016 — scris în 16.01.16 de gabi00ro* din SLATINA - RECOMANDĂ
- Nov.2014 Frumos — scris în 16.12.14 de arty71 din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Absolut superb — scris în 18.08.14 de gia 24 din PLOIEșTI - RECOMANDĂ
- May.2014 Merită — scris în 22.05.14 de kassy din OLTENITA - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Revelion Craiasa Muntilor — scris în 03.01.14 de emapohrib din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Vila Alina - Craiasa muntilor — scris în 10.08.13 de Zemesis din BUCUREșTI - nu recomandă