O locatie decenta
O pensiune care tinde fara efort spre etalon. Preturi medii, arhitectura nepretentioasa, lux limitat, conditii si utilitati excelente, spatiul locatiei imens, patroni interesati si implicati serios in ceea ce inseamna turism. Parcare imensa, spatiu acoperit pentru barbeque, camere mari calduroase, bucatarie si sala de mese generoase si superdotate, internet wireless, sauna, ping-pong. Restaurant grandios intr-o constructie singulara cu o singura sala supraetajata unde se poate servi masa in conditii decente, un minus insa pentru slaba diversificare a meniului si parca in ultima perioada o diminuare certa a calitatii meniului. Per total, o pensiune cu mult peste cele din zona!
Trimis de muppetz in 11.12.10 20:30:18
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (muppetz); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Felicitari! Ai reusit in cateva propozitii sa spui cam tot ce trebuie, mai putin pretul. Cat este pretul pe camera si la restaurant?
Scuze! Camera este 120 lei, iar faza cu restaurantul chiar imi scapa...
- Jun.2017 Nu recomand Craiasa Muntilor - Vila Lucica — scris în 03.07.17 de Gbtz din BUCURESTI
- Dec.2015 Revelion 2015-2016 — scris în 16.01.16 de gabi00ro* din SLATINA - RECOMANDĂ
- Nov.2014 Frumos — scris în 16.12.14 de arty71 din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Absolut superb — scris în 18.08.14 de gia 24 din PLOIEșTI - RECOMANDĂ
- May.2014 Merită — scris în 22.05.14 de kassy din OLTENITA - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Revelion Craiasa Muntilor — scris în 03.01.14 de emapohrib din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Cazare excelenta in Moeciu de Sus — scris în 30.09.13 de vlad21ro din BUCURESTI - RECOMANDĂ