DE EVITAT!
In data de 09.03.2012 am avut neinspiratia de a face o rezervare telefonica la aceasta pensiune. In urma celor convenite telefonic am rezervat 4 camere pentru o noapte de cazare (11 spre 12.03.2012) pentru un grup de 8 persoane, pretul unei camere fiind confirmat (asa cum este prezentat si pe site) de 120 lei de asa-zisul manager al hotelului care a sustinut ca toate camerele sunt rezervate pe acelasi palier.
Numai ca, odata cu prezentarea la fata locului, MARE SURPRIZAAAAA. Domnul asa zis manager ne solicita achitarea sumei de 150 lei/camera (sustinand includerea obligatorie a micului dejun) si ne prezinta camerele pe 4 paliere diferite (cate una pe fiecare).
Insa MAREA SURPRIZAAAAA nu se opreste aici. Mergand sa vedem camerele am descoperit o racoare teribila (mult mai rece ca afara), asa zisul manager sustinand ca apa calda si caldura vor fi disponibile incepand cu ora 18.00. (in acel moment era ora 12.30).
Nemultumiti de acest fapt am cerut explicatii, insa asa zisul manger ne-a raspuns ca... „ASTA E SITUATIA”.
Drept urmare, desi facusem rezervare la o pensiune frumos prezentata pe internet am ajuns in situatia de a cauta o noua locatie mai confortabila.
Locatia a fost gasita usor in zona iar conditiile au fost acceptabile, iar personalul foarte amabil in comparatie cu asa zisul manager.
Concluzia: atentie mare la rezervarile facute la Pensiunea Cota 1200 din Predeal.
Parerea personala: conditiile oferite si atitudinea asa zisului manager nu fac cinste tursimului romanesc.
Trimis de Gabio6* in 11.03.12 23:27:58
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Gabio6*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Gabio6: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
Insa, acest articolul va fi publicat fara note, pentru ca nu ati fost cazati efectiv la aceasta unitate.
- Dec.2012 Servicii foarte bune — scris în 01.01.13 de georgi41 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2012 Cazare decenta intr-un Peisaj Superb — scris în 14.02.12 de wwana din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2012 De evitat! — scris în 12.01.12 de viorel gherlan din CONSTANTA - nu recomandă
- Dec.2010 Un sejur foarte reusit — scris în 12.12.10 de ricardos111970 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2007 Hotel linistit bun — scris în 03.01.10 de ionescunic din BUCURESTI - RECOMANDĂ