Dupa mai multe amanari (anulari) din cauza vremii si a codului portocaliu, iata-ne in sfarsit ajunsi la Cota 1200.
Amplasata in drumul spre urcare la cabana Trei Brazi, intr-un peisaj mirific, in fata unei paduri de brazi, cabana cocheta si personalul cu bun simt ofera turistului oaza de liniste de care are nevoie.
Are trei etaje cu cate 4 camere iar ultimul nivel are 3 camere mansardate.
Despre camera pot spune ca sunt spatioase ,,mobilier de bun gust, culori in tonuri calde. Camerele au balcon, o mica zona " de zi" unde poti servi cafeaua.
Punctul MINUS al acestei pensiuni o constituie baia extrem de mica, chiar foarte mica in conditiile in care ai alocat un spatiu destul de generos camerei., unele camere au cabina de dus altele au perdea la dus (precizez faptul ca am vazut si alte camere din pensiune).
La capitulul turisti-clienti, poti avea ghinionul de a "imparti pensiunea" cu unii mai linistiti sau cu altii total lipsiti de bun simt si galagiosi.
Despre restaurant va pot spune ca meniul este extrem de limitat: 2-3 ciorbe, preparate la gratar o ceafa, un piept de pui, mici, pulpe, si cateva garnituri. Cat am fost noi cazati, la micul dejun nu prea aveau mai nimic pentru ca nu prea se aprovizionasera... dar de 2 omlete, branza, rosii, ceai, cafea s-a facut rost :).
In concluzie daca vrei sa mananci, sfatul meu este sa te duci jos in Predal, unde oferta este mai variata.
Per ansamblu am fost multumiti de ceea ce ofera ca si cazare aceasta pensiune.
Trimis de wwana in 14.02.12 14:15:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PREDEAL.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (wwana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Dec.2012 Servicii foarte bune — scris în 01.01.13 de georgi41 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2012 De evitat! — scris în 11.03.12 de Gabio6* din PITESTI
- Jan.2012 De evitat! — scris în 12.01.12 de viorel gherlan din CONSTANTA - nu recomandă
- Dec.2010 Un sejur foarte reusit — scris în 12.12.10 de ricardos111970 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2007 Hotel linistit bun — scris în 03.01.10 de ionescunic din BUCURESTI - RECOMANDĂ