Nu va duceți!!!
Nu exista termen de comparație privind ciufutenia și [...] acestui proprietar.
Am închiriat toată vila, iar proprietarul după ce cu o seara înainte am putut sta cu muzica afara pana la o ora târzie în noapte, a doua seara ne-a obligat sa intram în vila cu muzica, iar dupa 3 ore a venit peste noi ca să dam muzica mai încet ca îl deranjam pe el din somn. În condițiile în care, repet, am închiriat toată vila,
pe langa ca mâncarea, în afara de micul dejun care a fost ok, restul a fost de Doamne Fereste, camerele sunt vai mama lor.
A trebuit sa ii spunem noi sa dea drumul la caldura în camere, în prima noapte a dat căldură urmând a doua seara fără căldură pana la ora 4 dimineața când nu au mai rezistat unii colegi și au abordat gazda.
Oglinzi sparte la baie, suport de prosoape desprins din perete, balcoane la camere șubrezite, putrede și în loc sa le refacă, a scos mânerele de la uși sa nu iasă omul pe balcon, scurgerea de la duș este în baie, direct pe gresie.
Toaleta de jos, din salon nu a mai trecut un mop de ceva timp pe acolo, iar usa la wc nu avea clanță.
NU RECOMAND!!!
Trimis de Fuljii in 28.05.19 11:53:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAN. A mai fost în/la: În afara de zona Moldovei, toată România a fost văzută de mine.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Fuljii); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Fuljii: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 70&ridAnt=93733
Cu regret trebuie sa spun ca sunt deadreptul consternat de atitudinea dumneavoastra domnule turist.
Asa cum ati spus am fost foarte vinovat ca nu am luat atitudine din prima seara impotriva ascultarii muzicii pe terasa pensiune la volum maxim. Aceasta deoarece una din obligatiile mele ca hotelier este aceea de a asigura ordinea si linistea publica in unitatea proprie.
Da, sunt vinovat pentru faptul ca am luat atitudine (adica v-am impus continuarea petrecerii in interior) abia a doua seara de cosmar pentru vecinii care in mod obiectiv m-au bombardat cu telefoane pentu a lua masuri de pastrarea linistii in statiune
Asa este, abia a doua seara la ora 2.30 v-am solicitat continuarea petrecerii in interiorul pensiunii unde din razbunare sau lipsa de bun simt ati pornit propria statie la volum maxim facand astfel sa vibreze geamurile pensiunii. Era firesc ca la ora 3 sa cobor sa va rog sa micsorati volumul muzicii ascultate lucru pe care l-ati refuzat cu incapatanare sub aburii alcoolului, admonestandu-ma ca ce caut in propria casa ca doar ati platit toata locatie si faceti ce vreti
Halal alegere domnilior petrecareti.
M-ati acuzat ca nu ati avut caldura. Da in luna aprilie se opreste caldura, dar in data de 28 deci la finalul lunii mai pentru ca ati solicitat nu v-itapatcunfzci am dat drumu la caldura
Da asa este. V-am anuntat din momentul solicitarii rezervarii ca unitatea nu are balcoanele functionale fiind din lemn si sunt subrezite (si pe site-ul unitatii e precizat ca unitatea nu are balcoane) dar ati spus ca nu veniti sa stati pe balcon ci sa petreceti
Oglinzi sparte si suporti zmulsi din perete? Da asa a ramas in urma voastra in camere ca in restaurant au ramas 5 scaune rupte si gunoiul pana la glezna
Da aveti dreptate, am procedat gresit. Nu trebuia solicit un comportament civilizat fata de turistii din statiune si locatie ci trebuia sa apelez la organele competente pentru evacuarea pensiunii
NB 1953 este (sau a fost) reprezentant al unității
- Jun.2023 Coroana Reginei isi merita numele! — scris în 04.07.23 de Soprea din ROMANIA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Nu recomand! (...) Pensiunea invechita, degradata! — scris în 15.09.19 de DeliaSofia din BRASOV - nu recomandă
- Jan.2017 Revelion 2017 — scris în 04.01.17 de saiyan din BUCURESTI - nu recomandă
- Oct.2016 Drept la replică — scris în 19.10.16 de 1953 din BRAN [BV]
- Oct.2016 Absolut scandalos! — scris în 03.10.16 de Alice123 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Nov.2015 Superb, revenim — scris în 03.12.15 de ana_dumi2000 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Mar.2012 Mai mult decat multumit — scris în 19.03.12 de Barbulescu din BUCURESTI - RECOMANDĂ