Foarte multumit - Recomand!
Am fost la aceasta pensiune in perioada 24-26 februarie 2012 impreuna cu familia. In total 5 adulti si un copil. Am avut 3 camere rezervate prin vouchere. Toate camerele au fost curate, bine incalzite si cu grupuri sanitare functionale 100%.
Patronul este un om deschis, comunicativ si din putinele impresii pe care le-am schimbat cu domnia sa mi s-a parut un om deosebit. Mi-a spus ca pensiunea "e de-o seama cu criza", deci 3-4 ani si de aici cred ca au aparut comentariile anterioare despre placi de faianta sparte. Cladirea cu peretii ei lucreaza - parerea mea de nespecialist. Am vazut si eu o asfel de placa, dar excursia mea de relaxare nu a avut de suferit. Dupa cum spuneam camerele cu dotarile lor - fara repros.
Mancarea este, fara exagerare, ca la mama acasa. Unele feluri sunt mai scumpe cu 2-3 lei decat prin alte locuri - altele mai ieftine. Ciorba de burta 9,9 lei fata de 6-8 lei in alte parti, in schimb pastravul "neingrasat la cantar" la pretul de 10 lei/100 gr face toti banii! Pensiunea este in mijlocul catorva hectare de poiana unde nu exista nicio interdictie. Noi ne-am facut propriu derdelus si nu am primit niciun comentariu.
Concluzie: daca mergeti la 3 stele/margarete cu dorinta de a gasi 5 stele - nu veti gasi. Daca mergeti la 3 stele asteptandu-va sa gasiti 3 stele - asta veti gasi. Un loc linistit, cald, izolat, cu personal de bun simt (patronul si ospatarita) si de mare meserie (bucatarul sau bucatarii - dupa caz). Si sa nu uit animalele: cai, ponei, vaci, porci, caini - pentru copii care le-au vazut doar in poze nu ar strica sa le vada in carne si oase.
Trimis de #florin# in 26.02.12 23:01:29
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (#florin#); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@#florin#: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
bineinteles ca mancarea este mai scumpa cu 2-3 lei ca doar trebuie sa nu iasa in pierdere cu aceea reducere de 20%, si mancarea este buna dar v-ati intrebat de cand este acel pastrav congelat, si ouale care se drege ciorba de burta?
@meg_bruneta29: Buna ziua. Au trecut 3-4 zile de cand am consumat acele produse impreuna cu familia si nu am patit nimic. Eu nu sunt avocatul celor de acolo, am scris ce am vazut si simtit. Mi s-au parut exagerari cateva dintre impresiile antevorbitorilor mei si de aceea am tinut sa-mi astern si eu parerile. In cazul in care v-am deranjat va rog sa nu tineti cont de ele.
@#florin#: ati fost un caz fericit eu va spun ca stiu foarte bine ce vorbesc in sensul ca am facut mancare din acele produse uneori in lipsa persoanei care ar trebui sa se ocupe
- Jun.2023 Coroana Reginei isi merita numele! — scris în 04.07.23 de Soprea din ROMANIA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Nu recomand! (...) Pensiunea invechita, degradata! — scris în 15.09.19 de DeliaSofia din BRASOV - nu recomandă
- May.2019 Nu va duceți!!! — scris în 28.05.19 de Fuljii din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jan.2017 Revelion 2017 — scris în 04.01.17 de saiyan din BUCURESTI - nu recomandă
- Oct.2016 Drept la replică — scris în 19.10.16 de 1953 din BRAN [BV]
- Oct.2016 Absolut scandalos! — scris în 03.10.16 de Alice123 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Nov.2015 Superb, revenim — scris în 03.12.15 de ana_dumi2000 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ