Daca ati vazut pe site cat de bine arata pensiunea Coroana reginei, trebuie sa stiti ca probabil pozele sunt de la inaugurare, pentru ca nu prea mai au legatura cu realitatea.
Noi am avut surpriza neplacuta sa fim cazati intr-o camera in care baia nu fusese igienizata, usa de la baie nu s-ar fi inchis niciodata, Faianta din baie era sparta in mult prea multe locuri, tavanul baii plin de igrasie, paturile au scartit toata noaptea ca o usa de cavou, iar la masa de pranz si seara am fost nevoiti sa asteptam cate o ora de fiecare data desi nu erau foarte aglomerati. La masa nu s-a sinchisit nimeni sa scuture macar framiturile de pe fata de masa desi ne-au vazut deranjati de aspectul mesei. Dar, in fond le puteam scutura si singuri avand in vedere timpil pe care aveam sa-l petrecem asteptand sa fim serviti.
Trebuie sa stiti ca aveam platit un avans de 400 lei pentru un sejur de 5 nopti, dar am plecat in zori, dupa prima noapte, pentru ca mizeria era peste tot.
La grupul sanitar de la parter era o mizerie de nedescris, si toate acestea au ca scuza din partea patronului faptul ca au avut nunta in weekend. De altfel, nici nu prea ai cum sa te cazezi in weekend, pentru ca sunt foarte ocupati cu nuntile. Iti pot oferi cazare de duminica pana vineri dimineata.
Daca vi se pare normal, ca stiind ca a incasat bani pentru serviciile de mare clasa cu care se lauda pe site, sa gasesti o asemenea mizerie atunci incercati o vizita la Coroana reginei.
Noi am fost foarte dezamagiti si nici chiar copilul nostru care are 8 ani nu si-ar fi mai dorit sa stau in aceasta locatie. La ora 7.45 eram deja pe drumul ce coboara de la pensiune catre Bran.
Singura amintire frumoasa, dupa o noapte care ni s-a parut cat una polara, este un curcubeu aparut dimineata pe la ora 7, peste Piatra Craiului. Dar nu a fost regizat de cei de la pensiune, asa ca nu au nici un merit la faza aceasta.
OCOLITI DE DEPARTE ACEASTA PENSIUNE. PEISAJE FRUMOASE SUNT PESTE TOT, DAR SI LOCATII CE MERITA VAZUTE NU CA ACEASTA.
Parerea noastra este ca ar trebui declasificata si chiar si mai mult - scoasa din circuitul turistic.
Trimis de un nemultumit in 21.08.11 21:32:19
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAN. A mai fost în/la: sibiu, prahova, neamt, litoral, buzau
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (un nemultumit); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@un nemultumit: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Ne pare rau ca ati plecat atat de suparati pe noi, acestea sau datorat in mod sigur faptului ca pensiunea s-a eliberat in totalitate duminica dupa pranz si nu am avut efectiv timpul necesar sa terminam in totalitate curatenia, lucru care s-a rezolvat pana la prima ora a celei de a doua zi
Va multumim pentru observatiile pertinente, va asiguram ca toate aceste deficiente vor fi remediate
NB 1953 este (sau a fost) reprezentant al unității
- Jun.2023 Coroana Reginei isi merita numele! — scris în 04.07.23 de Soprea din ROMANIA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Nu recomand! (...) Pensiunea invechita, degradata! — scris în 15.09.19 de DeliaSofia din BRASOV - nu recomandă
- May.2019 Nu va duceți!!! — scris în 28.05.19 de Fuljii din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jan.2017 Revelion 2017 — scris în 04.01.17 de saiyan din BUCURESTI - nu recomandă
- Oct.2016 Drept la replică — scris în 19.10.16 de 1953 din BRAN [BV]
- Oct.2016 Absolut scandalos! — scris în 03.10.16 de Alice123 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Nov.2015 Superb, revenim — scris în 03.12.15 de ana_dumi2000 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ